Ρωτήσαμε 14 αναγνώστες της CITY πού θα κάνουν διακοπές φέτος και μαζέψαμε ιδέες

Όλοι βρήκαν τρόπο να απολαύσουν το καλοκαίρι τους σε διάφορους προορισμούς, είτε αυτοί θα είναι η εξωτική Πάφος και ο Πρωταράς, είτε σε πιο εναλλακτικά μέρη όπως... η Ασία και το Άμστερνταμ.

Article featured image
Article featured image


Οι διακοπές είναι πάντα μια ευκαιρία να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και να ανακαλύψουμε νέα μέρη και εμπειρίες ή σε κάποιες περιπτώσεις να πάμε σε πιο οικεία αλλά αγαπητά μέρη. Επειδή οι επιλογές είναι πολλές όμως και η περίοδος των διακοπών πλησιάζει, ρωτήσαμε 14 αναγνώστες της CITY πού θα κάνουν διακοπές φέτος για να πάρεις ιδέες, στην περίπτωση που δεν έχεις οργανώσει τις δικές σου ακόμη.

Από την επιλογή των ελληνικών νησιών με τις όμορφες παραλίες και την ελληνική φιλοξενία, μέχρι τις εξωτικές περιηγήσεις στην Ασία, ο καθένας βρήκε τον τρόπο του να απολαύσει το καλοκαίρι. Κάποιοι πάντως, θα μείνουν Κύπρο (από επιλογή ή ανάγκη) για να ανακαλύψουν τους όμορφους τόπους και την ηρεμία που προσφέρει η χώρα μας.


Δείτε τις απαντήσεις του κοινού και μαζέψτε ιδέες:

Άντρια
– Καταρχάς δεν έβαλα καν άδεια, οπότε το πολύ πολύ να πάω μέχρι την Πάφο, για λίγες ημέρες. Θα παραμείνω εντός Κύπρου και οι διακοπές μου θα είναι last minute, με την ελπίδα ότι θα βρω κάπου να μείνω. Διαφορετικά, θα μείνω στη δροσιά του a/c του δωματίου μου.

ΈλεναΓερμανία, στο 6ήμερο Wacken φεστιβάλ για μέταλ μουσική με μεγάλα ονόματα! \m/

ΕλένηΦλωρεντία μια εβδομάδα και μετά θα μείνω εντός Κύπρου, κανένα Πρωταρά ή καμιά Πάφο, έτσι τόπους. Θέλω απλά να πνάσω.

Χρυσούλης – Φέτος επειδή γεννούμε είπαμε να μην βγούμε εκτός Κύπρου και γι’ αυτό θα πάμε μέχρι την Πάφο.

Σταυριάνα – Θα μείνω Κύπρο και μάλλον θα πάω Πάφο με τον σύντροφό μου, για χαλαρές διακοπές. Τον θεωρώ εναλλακτικό προορισμό γιατί πλέον όλη η Λευκωσία κατεβαίνει Πρωταρά και στο εξωτερικό οι διαμονές είναι πανάκριβες.



Χρήστος – Ψάχναμε με την παρέα ένα κυκλαδίτικο νησί που να είναι κοντά και να έχει διάφορα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε. Γι’ αυτό ήμασταν ανάμεσα στη Σύρο και τη Σέριφο και τελικά καταλήξαμε στη Σύρο, αφού μπορεί να προσφέρει περισσότερες δραστηριότητες.

Ιουλιέτα – Φέτος θα πάω στην Πάφο, μιας και κατάγομαι από εκεί, για να δω και την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Είναι ευκαιρία να ξεφύγω λίγο από τη Λευκωσία και να δω μερικά ηλιοβασιλέματα, να κάνω βόλτες και να παρτάρω στις παραλίες μας.

Στέλλα – Ήθελα να κάνω ταξίδι σε ελληνικό νησί και αρχικά σκέφτηκα την Ύδρα, η οποία τελικά ανακάλυψα πως είναι πανάκριβη. Έτσι, ψάχνοντας πού θα πάω, εντόπισα πως ο Πόρος είχε την πιο φθηνή διαμονή από τα νησάκια κοντά στον Πειραιά. Γι’ αυτό το πλάνο έχει διαμονή στον Πόρο και θα κάνω μονοήμερες σε Ύδρα, Σπέτσες και Αίγινα που έχουν κατευθείαν ακτοπλοϊκά.

Ελένη – Για τις φετινές καλοκαιρινές μου διακοπές επέλεξα το Άμστερνταμ, γιατί όχι; Μου φαίνεται ωραία σαν πόλη και δεν έχω ξαναπάει, σε αντίθεση με τα ελληνικά νησιά, τα οποία επισκέφθηκα όλα τα προηγούμενα χρόνια. Εν τω μεταξύ έχω και άτομο που θα με φιλοξενεί, οπότε όλα καλά!



Γιώργος – Κάθε χρόνο τα τελευταία 10 χρόνια, μια πάω Αμερική και μια Ασία. Φέτος είναι η χρονιά της Ασίας και θα ταξιδέψω στην Ιαπωνία, την Κίνα και την Κορέα. Ελπίζω οι 15 ημέρες που έβαλα άδεια να με φτάσουν.

Ανδρέας – Βαριέμαι λίγο τα ταξίδια στο εξωτερικό το καλοκαίρι, κάνει πολλή ζέστη για να κουβαλάς βαλίτσες και να τρέχεις. Οπότε για φέτος λέω να μείνω Κύπρο και να πάω στα διάφορα φεστιβάλ που θα γίνονται στο νησί, περιμένοντας τις θερμοκρασίες να πέσουν λίγο τον Σεπτέμβρη, για να χτυπήσω μια Αθήνα.

ΜαίρηΠουθενά! Δυστυχώς άλλαξα πρόσφατα δουλειά και μου δίνουν μόνο 1 βδομάδα άδεια. Άσε που οικονομικά δεν..! Για Σεπτέμβριο ίσως με βλέπω να κάνω κάποια διακοπή, με μεγάλη επιφύλαξη.

Ευτύχιος- Διακοπούλες μόνο στο σπίτι της γιαγιάς! Χαλλουμούι με καρπουζούι τζιαι τηανητά λουκάνικα. Μπορεί να φκάλεις τζιαι κανένα 5ευρω που τη γιαγιά, you never know. Χωρίς ριάλλια πού αλλού να πάεις;

Μαρίνα – Αρχικά, σαν την Κύπρο εν έσσιει τζιαι εν κρίμα που καμιά φορά ξεχνούμε ότι είμαστε σε νησί με έτσι ομορφιές. Φέτος εν έχω ιδέα ακόμα τι εν να κάμω αλλά μάλλον θα εξερευνήσω τζιαι άλλες κρυφές ομορφιές του τόπου μας!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ