Η Χάιντυ με το viral σημείωμά της για τα πάρτι, «έσκισε» στις Πανελλήνιες και μπορεί να παρτάρει ελεύθερα

Η μαμά της -γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος- άφησε ένα νέο σημείωμα, γνωστοποιώντας το ευτυχές γεγονός.

Article featured image
Article featured image

Τον προηγούμενο μήνα, ένα σημείωμα σε μια πολυκατοικία στην Αθήνα είχε γίνει viral. Τότε, μια μαθήτρια που έδινε Πανελλήνιες, ζητούσε -μέσω του εν λόγω σημειώματος- από τους γείτονες να μην κάνουν πάρτι την περίοδο των εξετάσεων, ώστε να μπορέσει να αφοσιωθεί στο διάβασμα.

«Γεια σας, είμαι η Χάιντυ και μένω στον 6ο. Θα παρακαλούσα να μην γίνει στην ταράτσα κάποιο πάρτυ την περίοδο 1-12 Ιουνίου γιατί δίνω Πανελλήνιες και τα πάντα ακούγονται πολύ δυνατά στο σπίτι μου. Ευχαριστώ πολύ», είχε γράψει στο πολύ ευγενικό σημείωμά της.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας σεβάστηκαν την επιθυμία της Χάιντυ, αφήνοντάς της μάλιστα στο ίδιο σημείωμα τις υπέροχες ευχές τους για επιτυχία στις εξετάσεις.



Η Χάιντυ λοιπόν, τα πήγε περίφημα στις εξετάσεις και πέρασε στη Νομική, όπως γνωστοποίησε η μητέρα της μέσω ενός άλλου σημειώματος, καλώντας αυτήν τη φορά τους ενοίκους να παρτάρουν ελεύθερα.

«Γεια σας! Είμαι η Μαριλένα, μαμά της Χάιντυ από τον 6ο. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να πω ότι οι φοβερές ευχές σας έπιασαν τόπο! Η Χάιντυ όντως “έσκισε” και με 19.250 μόρια περνά στη Νομική Αθήνας! Παρτάρετε ελεύθερα!».



Η μητέρα της κοπέλας είναι η δημοσιογράφος του MEGA Μαριλένα Γεραντώνη, η οποία μίλησε στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού.

«Οι Πανελλήνιες είναι μια ψυχοφθόρα και δύσκολη συνθήκη για τα παιδιά. Τα παιδιά κάνουν μια προσπάθεια διετή πλέον, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο τέλος μέχρι το τέλος της διαδρομής. Το άγχος της Χάιντυ ήταν να μη γίνει κάποιοι πάρτι στην ταράτσα, γιατί γίνονται συχνά. Η πολυκατοικία μας έχει τα περισσότερα διαμερίσματά της ως Airbnb και μένουν πολλοί νέοι άνθρωποι, οι οποίοι κάνουν πάρτι, και καλά κάνουν. Πέρα από τις ευχές που της γράψανε, σεβαστήκανε και απόλυτα την επιθυμία της. Πραγματικά δεν έγινε κανένα πάρτι. Η αλήθεια είναι ότι από τον Μάιο και μετά ξεκινάνε τα πάρτι μέχρι να αρχίσει να χαλάει ο καιρός. Ένα απλό "ευχαριστώ" έγραψα, τίποτα παραπάνω. Είναι μια δύσκολη περιπέτεια για το παιδί, αλλά και για τους γονείς», είπε η δημοσιογράφος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ