Ο μεγαλύτερος και ο πιο μελωδικός περίπατος της Κύπρου κάτω από την τελευταία πανσέληνο του καλοκαιριού

Στο φετινό ραντεβού θα συμμετέχουν περισσότεροι από 132 μουσικοί σε 30 μουσικές σκηνές κάτω από την τελευταία πανσέληνο του καλοκαιριού, με δωρεάν είσοδο.

Article featured image
Article featured image

Το φετινό ραντεβού του MoonWalk 2023, έχει ανανεωθεί για την Πέμπτη 31 Αυγούστου, από τις 20:00 μέχρι τις 23:00.

Εναρκτήριο σημείο του μοναδικού αυτού μουσικού και μελωδικού περιπάτου αποτελεί το εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου στην Περνέρα, και ολοκληρώνεται μετά από 5 χιλιόμετρα στην παραλία του «Fig Tree Bay» στον Πρωταρά. Ενώ ταυτόχρονα, οι περιπλανητές θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την πανσέληνο μέσα από τα τηλεσκόπια του Κυπριακού Οργανισμού Αστρονομίας που θα είναι τοποθετημένα σε συγκεκριμένο σημείο κατά μήκος του πεζόδρομου.

Copy of 1-6.jpg


Copy of 1-39.jpg



Το φετινό MoonWalk, επίσης, είναι αφιερωμένο εις μνήμην της «Μαστόρισσας» του Κυπριακού παραδοσιακού τραγουδιού, Κυριακούς Πελαγία.

Κατά την διάρκεια του MoonWalk οι παρευρισκόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν στο τέσσερις διαφορετικούς διαγωνισμούς φωτογραφίας / βίντεο.

Copy of 1-68.jpg


Copy of DSCF4540.jpg



Μπορείτε από σήμερα να δείτε τον χάρτη του MoonWalk 2023 όπου έχει δημοσιευθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ https://moonwalk.com.cy με όλα τα ονόματα των μουσικών μπαντών, να ανεβάσετε φωτογραφίες και βίντεο από το MoonWalk για να μπείτε στον διαγωνισμό ή και για να δηλώσετε συμμετοχή για το MoonWalk 2024.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ