Σεξ στον αέρα αποφάσισε να κάνει ένα ζευγάρι που ταξίδευε στην Ίμπιζα

Βίντεο που δείχνει τη στιγμή που τους εντοπίζει ο αεροσυνοδός έγινε viral.

Article featured image
Article featured image


Ένα απρόσμενο περιστατικό έλαβε χώρα σε πτήση της EasyJet από το Λούτον στην Ίμπιζα πριν από λίγες ημέρες, όταν ένα ζευγάρι επιβατών πιάστηκε στα πράσα καθώς έκανε σεξ στις τουαλέτες του αεροσκάφους.

Βίντεο που έγινε viral στα social media δείχνει τη στιγμή που ένας αεροσυνοδός εντοπίζει το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της πράξης, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες ουρλιάζουν από το θέαμα, καθώς μέλη του πληρώματος φαίνονται να νιώθουν άβολα, κρύβοντας το πρόσωπό τους.



Κατά τη διάρκεια του βίντεο φαίνεται ο αεροσυνοδός να ανοίγει την πόρτα της τουαλέτας και παρά της αποκάλυψής του, το ζευγάρι συνεχίζει κανονικά την πράξη, με τον άνδρα να κλείνει την πόρτα της τουαλέτας.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της EasyJet που μίλησε στην Daily Mail «με την άφιξη της πτήσης από Λούτον στην Ίμπιζα στις 8 Σεπτεμβρίου επενέβησαν αστυνομικοί λόγω της συμπεριφοράς δύο εκ των επιβατών».

Για την ώρα παραμένει αδιευκρινίστη τόσο η ταυτότητα του ασυγκράτητου ζευγαριού όσο και το αν υπήρξαν συλλήψεις στην Ίμπιζα.

Όπως υπενθυμίζει τέλος η βρετανική εφημερίδα, βάσει του άρθρου 71 του νόμου του 2004 για σεξουαλικά αδικήματα (Sexual Offences Act 2004), είναι παράνομο να κάνει κάποιος σεξ σε τουαλέτα στην οποία έχει πρόσβαση το κοινό.


Με πληροφορίες από protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ