Η τρομακτική στιγμή που κεραυνός σκοτώνει δύο ανθρώπους σε παραλία του Μεξικού

Εν μέσω καταιγίδας.

Article featured image
Article featured image

Η στιγμή που κεραυνός χτυπά τρεις ανθρώπους και σκοτώνει τους δύο από αυτούς κατά τη διάρκεια καταιγίδας στο νοτιοανατολικό Μεξικό, καταγράφηκε σε ένα σοκαριστικό βίντεο.

Τραγικό θάνατο βρήκαν μια 33χρονη γυναίκα, η Ελβία ντε Χεσούς, που έκανε διακοπές και ένας πλανόδιος πωλητής, ο Φέλιξ Άντρες. Όλα έγιναν σε παραλία της περιοχής Aquila της πολιτείας Michoacán στο νοτιοανατολικό Μεξικό.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο δήμαρχος της Aquila επιβεβαίωσε πως οι κεραυνοί χτύπησαν δυο άντρες και μια γυναίκα, την Παρασκευή το απόγευμα.

Η γυναίκα, τουρίστρια στην περιοχή, σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ ο άλλος άντρας, ένας πωλητής αιωρών, πέθανε λίγη ώρα μετά, καθώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Οι δημοτικές αρχές ανέφεραν, σύμφωνα με τη Daily Mail, ότι η γυναίκα ακολουθούσε τον σύζυγό της, Ρομπέρτο ντε Χεσούς, αφού το ζευγάρι βγήκε από το νερό. Ενώ εκείνος κατάφερε να βρει καταφύγιο κάτω από ένα στέγαστρο, η γυναίκα δεν πρόλαβε και χτυπήθηκε από τον κεραυνό.

Ο σύζυγος της ντε Χεσούς έκανε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση στη γυναίκα του, ενώ έφτασαν τραυματιοφορείς και αξιωματικοί του ναυτικού για να της παράσχουν πρόσθετη υποστήριξη προτού διαπιστώσουν τον θάνατό της.

Από το χτύπημα του κεραυνού τραυματίστηκε και ένας τρίτος άνδρας, ο οποίος κατάφερε να επιβιώσει.


Το σοκαριστικό βίντεο [Προσοχή: Περιέχει εικόνες που μπορεί να ενοχλήσουν]

Στο βίντεο καταγράφηκε η τρομακτική στιγμή που οι κεραυνοί πέφτουν και χτυπούν τους ανθρώπους, σαν να τους είχαν σημαδέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ