Θανατώθηκε ο αλιγάτορας που κυκλοφορούσε στη Φλόριντα με σορό γυναίκας στο στόμα του

Άγνωστο αν η γυναίκα σκοτώθηκε από τον αλιγάτορα ή αν ο θάνατός της οφείλεται σε άλλα αίτια.

Article featured image
Article featured image


Με τη σορό ενός ανθρώπου κυκλοφορούσε ένας τεράστιος αλιγάτορας στην πόλη Λάργκο της Φλόριντα την περασμένη Παρασκευή.

Σε μια άστεγη γυναίκα 41 ετών ανήκει η σορός που προσπαθούσε την Παρασκευή να σύρει στο νερό ένας μεγάλος αλιγάτορας στη Φλόριντα, με τις κινήσεις του να γίνονται τελικά αντιληπτές και το ερπετό να θανατώνεται.Η αστυνομία του Λάργκο, στην περιοχή Τάμπα Μπέι, ανέφερε ότι ανταποκρίθηκε στην κλήση ενός άνδρα που ανέφερε ότι είδε τον αρσενικό αλιγάτορα, μήκους περίπου 4 μέτρων, να έχει στο στόμα του «ανθρώπινα λείψανα» και σκότωσε το ζώο «χωρίς βαρβαρότητα».

Είναι άγνωστο προς το παρόν αν η γυναίκα, σκοτώθηκε από τον αλιγάτορα ή αν ο θάνατός της οφείλεται σε άλλα αίτια.Σύμφωνα με την New York Post, η 41χρονη Σαμπρίνα Μπέκαμ είχε συλληφθεί περίπου δύο μήνες πριν τον τραγικό της θάνατο για παράνομη είσοδο σε υγροβιότοπο της ίδιας περιοχής, που ανήκει στην κομητεία.

Η Πέκμαν είχε αγνοήσει τότε τις προειδοποιητικές πινακίδες που απαγόρευαν στην είσοδο και μετά τη σύλληψή της αφέθηκε ελεύθερη, με την υποχρέωση να καταβάλλει πρόστιμο.Ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο Τζαμάρκους Μπάλαρντ, είπε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι είδε τον αλιγάτορα να τραβάει ένα πτώμα μέσα στο κανάλι και έτρεξε στον κοντινό πυροσβεστικό σταθμό για να ενημερώσει τις αρχές. Το ζώο «αντιστάθηκε με μανία» όταν προσπάθησαν να το πιάσουν και να το βγάλουν από το κανάλι, περνώντας ένα σχοινί στον λαιμό του και δένοντάς την άλλη άκρη του σε ένα φορτηγάκι. «Ήταν έτοιμοι να τον βγάλουν αλλά εκείνος άρχισε να σέρνει το φορτηγάκι στο νερό. Τότε πήραν ένα μακρύ κοντάρι, έβγαλαν το κεφάλι του από το νερό και τον πυροβόλησαν», περιέγραψε ο Μπάλαρντ.

Τον περασμένο Ιούλιο μια γυναίκα 69 ετών σκοτώθηκε από έναν αλιγάτορα ενώ είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της κοντά σε ένα κανάλι, δίπλα σε ένα γήπεδο του γκολφ στη Νότια Καρολίνα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ