«Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσο τοξικός χαρακτήρας ήταν η Ελένη;»

Έλληνας TikToker έκανε «expose» έναν από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες της ελληνικής τηλεόρασης, απαριθμώντας τρεις λόγους που κάνουν την Ελένη Βλαχάκη... έναν όχι και τόσο καλό άνθρωπο.

Article featured image
Article featured image


Ένας Έλληνας TikToker αποφάσισε να κάνει «expose», όπως λέει και ο τίτλος του βίντεό του, την Ελένη Βλαχάκη από την ελληνική σειρά που μεγάλωσε (και μεγαλώνει ακόμα) γενιές και γενιές, «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Ο panosdavid ξεκινά το βίντεό του κάνοντας μια πολύ κρίσιμη ερώτηση: «Έχετε σκεφτεί ποτέ, πόσο τοξικός χαρακτήρας ήταν η Ελένη;». Η αλήθεια, Πάνο, είναι ότι δεν το είχαμε σκεφτεί. Όχι όμως επειδή δεν το παρατηρήσαμε, αλλά επειδή, όπως και όλοι οι άλλοι, έτσι κι εμείς, βρισκόμαστε σε άρνηση να απομυθοποιήσουμε έναν τόσο αγαπητό χαρακτήρα. Τώρα που άνοιξες τους ασκούς του Αιόλου όμως, ήρθε η ώρα να το παραδεχτούμε. Ναι, υπήρξαν κάποιες (πολλές) περιπτώσεις που ήταν χειριστική, ψεύτρα, ενοχλητική, ανώριμη και γενικά τοξική. Πονάει λίγο όταν το παραδεχτείς, αλλά είναι η αλήθεια.



Exposing Ελένη Βλαχάκη

O TikToker απαρίθμησε τρεις λόγους που έκαναν την Ελένη όχι και τόσο καλό άνθρωπο και δυστυχώς, κανείς δεν μπορεί να τους αρνηθεί.

Αρχικά αναφέρει πως η Βλαχάκη ήταν μια τοξική και κακή φίλη, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια της σειράς γνώριζε πως ο γκόμενος της κολλητής της την απατούσε και δεν της έλεγε τίποτα. Εμείς ερχόμαστε να προσθέσουμε κιόλας, πως όχι μόνο δεν της έλεγε τίποτα, αλλά υπήρξαν περιπτώσεις που τον κάλυπτε κι από πάνω. Στα σχόλια του βίντεο ένας χρήστης υπενθυμίζει μάλιστα πως σαν να μην έφταναν όλα αυτά, την έπεφτε κιόλας στον Μάνθο όποτε ήθελε χρήματα.



Προχωρώντας, ο panosdavid, μιλά για τη σχέση της Ελένης με τη Ματίνα. Θες φαγητά, θες δανεικά, θες οτιδήποτε, την είχε φάει στην εκμετάλλευση την καημένη.



Και για τέλος, ο TikToker φρόντισε να μας θυμίσει πως μεγαλώνοντας τελικά μοιάζουμε όλο και περισσότερο στον Κωνσταντίνο Καντακουζηνό, ο οποίος ήθελε γενικά να κάνει ανενόχλητος τη «φάση» του αλλά ποτέ δεν του το επέτρεπε η (ναι, τοξική) συγκάτοικός του.

Δείτε πιο κάτω το βίντεο:



Η αλήθεια πονάει (;)

Το βίντεο του panosdavid, όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε viral στο TikTok και πολλοί χρήστες έσπευσαν να πουν την άποψή τους στα σχόλια. Κάποιοι σχολίασαν συγκεκριμένα πως «επιτέλους! Κάποιος το είπε», ενώ άλλοι δικαιολογούν τη συμπεριφορά της, καθώς χωρίς αυτήν δεν θα ήταν ωραία η σειρά. Διάφοροι πάντως επεσήμαναν πως οι μόνοι «νορμάλ» χαρακτήρες της σειράς ήταν ο Νικόλας και η Ματίνα – αμφιλεγόμενο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ