Μια νέα γευστική απόλαυση «ταξιδεύει» από την Αθήνα και σού χτυπά την πόρτα (κυριολεκτικά)

Αφράτα κρουασάν, μυρωδικός καφές και κρεμώδη spreads, όπου και όποτε τα θες.

Article featured image
Article featured image


Μια ολοκαίνουργια γευστική απόλαυση μπορεί να φτάσει πλέον στην πόρτα σου με τη νέα συνεργασία του Foody με το Overoll, το καινούργιο croissanterie που «ταξίδεψε» από την Αθήνα και άνοιξε το νέο του κατάστημα στη Λευκωσία.

Με μόνο μερικά κλικ, τα αφράτα κρουασάν, οι αρωματικοί καφέδες, τα κρεμώδη spreads σοκολάτας, αμυγδάλου, φιστικιού και κάστανου, μαζί με εκλεπτυσμένα ροφήματα λευκής, μαύρης και γάλακτος σοκολάτας του Ovreroll, μπορούν να φτάσουν στην πόρτα σου μέσω του online delivery του Foody.

Πριν από τρία χρόνια το Overoll έφερε την επανάσταση στην αγορά των κρουασάν στην Αθήνα, καθώς οι τρεις ταλαντούχοι σεφ ζαχαροπλαστικής που βρίσκονται πίσω από το croissanterie, λειτουργούν με γνώμονα το πάθος για να φτιάξουν τα λαχταριστά γαλλικά κρουασάν. Πλέον, μπορείς να απολαύσεις κι εσύ τα πεντανόστιμα -γλυκά και αλμυρά- κρουασάν τους στο σπίτι, στο γραφείο ή όπου αλλού θες.

Παρόλο που το Overoll φημίζεται για την ποικιλία των γευστικών του κρουασάν, οι δημιουργοί του φρόντισαν ούτως ώστε να μην υστερεί πουθενά άλλου. Το μεράκι και η αγάπη που βάζουν και στα υπόλοιπά τους προϊόντα διασφαλίζει την απόλυτη γευστική εμπειρία. Έτσι, φρόντισαν να μπορείς να συνοδεύσεις το αφράτο κρουασάν σου με ένα μοναδικό blend καφέ, ο οποίος γίνεται roast με υψηλά κριτήρια ποιότητας, από ξεχωριστά microlots και διακεκριμένες φάρμες σε όλο τον κόσμο, σε συνεργασία με την taf. Επιτυγχάνεται έτσι η δημιουργία ενός premium χαρμανιού, ενώ δεν υστερεί και σε ποικιλία, καθώς θα βρεις και επιλογές decaf και cold brew, αλλά και διάφορα άλλα ροφήματα ανάλογης αρωματικής και γευστικής υπεροχής.

Το κατάστημα της Λευκωσίας έχει ανοίξει κοντά στη Λεωφόρου Μακαρίου και πιο συγκεκριμένα στην οδό Στασάνδρου 1 στις αρχές Νοεμβρίου 2023 και φυσικά έχει ήδη γίνει το νέο talk-of-the-town μεταξύ των foodies.

overoll-foddy-1_city.JPG



Η ιδέα προήλθε από τρεις νέους και πολλά υποσχόμενους ζαχαροπλάστες, τον Άλκη Ζέρβα, τον Ιωάννη Κικίρα και τον Σπύρο Παππά, οι οποίοι είχαν την επιθυμία να φέρουν και στην Αθήνα τη νοστιμιά του γαλλικού κρουασάν. Όταν το Overoll άνοιξε το πρώτο μαγαζί του, οι τρεις pâtissiers του ήταν απλά τρία παιδιά που επιθυμούσαν να μεταφέρουν την αγάπη τους για το γνήσιο κρουασάν στην ελληνική αγορά. Πλέον, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να λειτουργούν έξι καταστήματα, εκ των οποίων το ένα βρίσκεται στην Κύπρο. Στόχος τους είναι άλλωστε να βρίσκονται πάντα όπου υπάρχουν λάτρεις του Overoll – εξού και το μότο τους, «wherever you go, we roll».

«Η συνεργασία online delivery μεταξύ του Foody και του Overoll είναι μια απόδειξη της δέσμευσής μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας όλο και περισσότερες γαστρονομικές επιλογές από τα αγαπημένα τους εστιατόρια και καφετέριες, για να έχουν άμεσα και γρήγορα στην πόρτα τους ό,τι τραβά η όρεξή τους», δήλωσε εκπρόσωπος του Foody σχετικά με τη μοναδική συνεργασία με το Overoll.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ