Το Fever-Tree νούμερο ένα best selling και top trending mixer στα κορυφαία bars

Για 10η συνεχόμενη χρονιά τα premium mixers Fever-Tree ψηφίστηκαν ως το Top Trending και νούμερο ένα σε πωλήσεις mixer brand, από τα καλύτερα bars του κόσμου.

Article featured image
Article featured image

Κάθε διάκριση αποτελεί μία ξεχωριστή στιγμή. Όταν όμως αυτή η διάκριση επαναλαμβάνεται για δέκα συνεχείς χρονιές, τότε αποκτά άλλη βαρύτητα και αξία, όσο και ευθύνη, καθώς οφείλεις να συνεχίσεις να δημιουργείς την ίδια ξεχωριστή ποιότητα και γεύση.

Το έγκριτο περιοδικό Drinks International για 10η συνεχή χρονιά ανακήρυξε τα premium mixers Fever-Tree ως το Best Selling & Top Trending mixer brand στα κορυφαία bars του κόσμου. Μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση καθώς προέρχεται μέσα από τις προτιμήσεις ειδικών, οι οποίοι παρακολουθούν συστηματικά την ανάπτυξη και την εξέλιξη της αγοράς των spirits & mixers.

Το Drinks International ασχολείται αποκλειστικά με την παγκόσμια αγορά αποσταγμάτων και αλκοολούχων ποτών παρέχοντας στον αναγνώστη όλα τα νέα και τις εξελίξεις για τις τελευταίες τάσεις της βιομηχανίας, όπως επίσης αναλύσεις και ενδιαφέροντα στοιχεία για την κάθε κατηγορία. Το ετήσιο brand report του περιοδικού αποτελεί τη βίβλο της παγκόσμιας βιομηχανίας ποτών, καθώς αναδεικνύει τα πρώτα σε προτίμηση brands από επαγγελματίες του χώρου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ