Η στιγμή που ποδοσφαιριστής παθαίνει επιληπτική κρίση και καταρρέει στον αγωνιστικό χώρο

Το συμβάν σημειώθηκε χθες.

Article featured image
Article featured image

Σοκ στο χθεσινό τελικό του Ooredoo Cup στο Κατάρ ανάμεσα στην Ουμ Σαλάλ και και την Αλ Αραμπί όταν ποδοσφαιριστής της πρώτης κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο. Συγκεκριμένα, στο 17ο λεπτό του αγώνα, 10 λεπτά αφού είχε σκοράρει για την ομάδα του, ο 32χρονος Γάλλος επιθετικός Άντι Ντελόρ έπεσε στο χορτάρι και ξέσπασε σε σπασμούς, καθώς υπέστη κρίση επιληψίας.

Οι παίκτες που βρέθηκαν κοντά του «πάγωσαν» και φοβήθηκαν για τα χειρότερα, με το ιατρικό τιμ πάντως να σπεύδει στον αγωνιστικό χώρο και να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Ευτυχώς πάντως, όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο, ο Ντελόρ στη συνέχεια ανέκτησε τις αισθήσεις του και δεν χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο, αφού στο δεύτερο ημίχρονο παρακολούθησε τον αγώνα από τον πάγκο. Μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές τι ακριβώς προκάλεσε την επιληπτική κρίση – ίσως πρόκειται για ιατρικό, καρδιακό πρόβλημα ή αφυδάτωση.

Για την ιστορία, η ομάδα του ποδοσφαιριστή επικράτησε στα πέναλτι της Αλ Αραμπί αφού η κανονική διάρκεια έληξε ισόπαλη 4-4 και στέφθηκε κυπελλούχος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ