Στη χθεσινή τελετή απονομής των Όσκαρ συνέβη (και) αυτό

Ο σούπερ σταρ του WWE και ηθοποιός, Τζον Σίνα, ανέβηκε στη σκηνή των Όσκαρ... ολόγυμνος.

Article featured image
Article featured image

Δεν έλειψαν οι μικρές εκπλήξεις από τη – σχετικά ήρεμη – τελετή των 96ων Βραβείων Όσκαρ, που παρουσίασε ο Τζίμι Κίμελ, με τον Τζον Σίνα (John Cena) να έχει μία ιδιαίτερη στιγμή στη σκηνή του Dobly Theatre στο Λος Άντζελες.

Συγκεκριμένα, ο σούπερ σταρ του WWE και ηθοποιός εμφανίστηκε γυμνός στη σκηνή, κρατώντας ένα χαρτί μπροστά από τα γεννητικά του όργανα, την στιγμή που ο Τζίμι Κίμελ προλόγιζε την απονομή του Όσκαρ για τα Καλύτερα Κοστούμια - το οποίο κέρδισε η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Poor Things».


Θέλοντας, αφενός, να τονίσει το πόσο σημαντικά είναι τα κοστούμια και, αφετέρου, να κάνει μία σύνδεση με τα Όσκαρ πριν από 50 χρόνια.



Η εμφάνιση του γνωστού ηθοποιού ήταν μια αναφορά στον ακτιβιστή και φωτογράφο Ρόμπερτ Οπέλ, ο οποίος το 1974 έτρεξε γυμνός στη σκηνή, διακόπτοντας τη 46η τελετή απονομής των Όσκαρ την ώρα που ο Ντέιβιντ Νίβεν προσφωνούσε την Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

Αυτή ήταν μια από τις στιγμές που έμειναν στην ιστορία των Όσκαρ.

Ο παρουσιαστής είπε, όταν κατάλαβε πως ο γυμνός Οπέλ πέρασε από το πλάνο: «Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι ο μοναδικός τρόπος να κάνει κάποιον να γελάσει είναι να γδυθεί και να δείξει τις μικρές ατέλειές του».

Ο Οπέλ δολοφονήθηκε σε ηλικία 39 ετών το 1979, όταν δύο ληστές εισέβαλαν στη γκαλερί του.



Το on stage ντύσιμό του

Ο Τζον Σίνα, που θα απένειμε το Όσκαρ Καλύτερων Κοστουμιών, δεν παρέδωσε γυμνός το αγαλματίδιο.

John-Cena3.jpg



Όσο το κοινό έβλεπε κλιπάκια από τις υποψήφιες ταινίες, η παραγωγή τον έντυσε πολύ γρήγορα πάνω στη σκηνή.


Βέβαια όπως αποδείχθηκε αργότερα, ο Τζον Σίνα δεν ήταν εντελώς γυμνός στα Όσκαρ. Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα παρασκήνια, αποκαλύπτουν πως φορούσε ειδικό εσώρουχο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ