Παρά τον διχασμό για το «Ζάρι», η Σάττι κρατάει καλή θέση στα προγνωστικά

Ανέβηκε δύο θέσεις μέσα σε ένα βράδυ.

Article featured image
Article featured image

Κι ενώ η Ελλάδα έχει χωριστεί στα δύο λόγω του νέα τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι, Ζάρι, με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2024, η Ευρώπη φαίνεται να έχει πάρει ξεκάθαρη θέση.

Το κομμάτι που παρουσιάστηκε την προηγούμενη Πέμπτη σε ειδική εκπομπή της ΕΡΤ έχει καταφέρει να γίνει Viral και την ίδια ώρα να διχάσει το κοινό.


Καθώς οι ημέρες περνούσαν, το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι άρχισε να κυριαρχεί στο TikTok.

Το κομμάτι επέλεξαν και διάσημοι YouTuber όπως ο Ισπανός Lavadom, ο οποίος έδειξε να ξετρελαίνεται. «Είναι πραγματικό καλό», σχολίασε, ζητώντας μετάφραση του τραγουδιού, προσθέτοντας ότι του αρέσει αυτό που βλέπει.

Στη συνέχεια σηκώνεται από την καρέκλα του και χορεύει στους ρυθμούς της Μαρίνας Σάττι. «Αυτό το τραγούδι είναι νικητής», λέει μεταξύ άλλων.

Οι αντιδράσεις του Lavadom ακούγοντας το «Zari» της Μαρίνας Σάττι στο βίντεο που ακολουθεί:

Τα φαβορί και η θέση που δίνουν στη Σάττι

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες της Ευρώπης, η Ελλάδα έχει εξασφαλίσει ήδη τη θέση της στον μεγάλο τελικό, καθώς οι ειδικοί της έδιναν την 14η θέση, ωστόσο χθες το βράδυ αυτό έχει αλλάξει, αφού η Σάττι και το «Ζάρι» βρίσκονται πλέον στην 12η θέση.

Το μεγάλο φαβορί του μουσικού διαγωνισμού είναι η Κροατία, ενώ η Ουκρανία και η Ιταλία ακολουθούν τον μεγάλο νικητή, συμπληρώνοντας έτσι την τριάδα.

Η Ελβετία, η Ολλανδία, το Βέλγιο, η Σουηδία, το Ισραήλ, η Γαλλία και η Λιθουανία φαίνεται πως θα ολοκληρώσουν τη πρώτη δεκάδα του μεγάλου τελικού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ