Δημοσιεύμα υποστηρίζει πως οι Βρετανοί τουρίστες γυρίζουν την πλάτη σε Αγία Νάπα και Ίμπιζα για έναν νέο, φθηνότερο προορισμό

Εάν ισχύει, τα νέα δεν είναι πολύ καλά!

Article featured image
Article featured image

Είναι τέλη Μαρτίου πράγμα που σηματοδοτεί ότι οι καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζουν.

Για τους Βρετανούς τουρίστες της Κύπρου η εποχή της μπύρας, της παραλίας και του κλάμπινγκ στην Αγία Νάπα κοντοζυγώνει και πολλοί έχουν ήδη προγραμματίσει τις διακοπές τους.

Ωστόσο, με το κόστος ζωής στην Αγγλία να ανεβαίνει όλο και περισσότερο, οι λάτρεις των πάρτι διακοπών στρέφονται στη «νέα Ίμπιζα» ως προορισμό, απορρίπτοντας από επιλογή τους την Αγία Νάπα.

Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει στους 35 βαθμούς κελσίου, τους αμέτρητους DJ και τα φθηνότερα κλαμπ, λέγεται ότι οι Βρετανοί τουρίστες θα προτιμήσουν το Bodrum της Τουρκίας, ως εναλλακτική λύση στους κλασσικούς καλοκαιρινούς προορισμούς.

bordum_city (1).png



Tο Bodrum βρίσκεται στη νοτιοδυτική ακτή της Τουρκίας και φημίζεται για τα πάρτι του, μαζεύοντας πολλούς παραθεριστές κάθε χρόνο από διάφορες χώρες. Υπάρχουν συχνά φθηνές πτήσεις προς το Bodrum από το Ηνωμένο Βασίλειο, με το ταξίδι να διαρκεί περίπου τέσσερις ώρες.

Ο καιρός είναι παρόμοιος με αυτόν της Κύπρου, πράγμα μειονεκτικό για τον τουρισμό της χώρας μας. Σύμφωνα με το Holiday Weather, το παραλιακό θέρετρο έχει θερμοκρασία 26 βαθμούς τον Μάιο, 30 βαθμούς τον Ιούνιο και 34 βαθμούς τον Ιούλιο.

Ας ελπίσουμε ότι οι Βρετανοί θα παραμείνουν πιστοί στον αγαπημένο τους κυπριακό προορισμό, αλλιώς η Κύπρος θα χάσει φέτος μία από τις σημαντικότερες ομάδες τουριστών της.



ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ