Ο Aaron Taylor-Johnson φέρεται να επιλέχθηκε ως ο επόμενος James Bond

Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση για τον ρόλο του πράκτορα 007.

Article featured image
Article featured image

Η ταυτότητα του επόμενου πράκτορα 007 είναι πάντα ένα μυστικό μέχρι την επίσημη αποκάλυψη. Ωστόσο, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, ο επόμενος που θα αναλάβει να ενσαρκώσει την επιβλητική μορφή του James Bond φέρεται να είναι ο ηθοποιός Aaron Taylor-Johnson.

Πηγές του Euronews δήλωσαν ότι ο Taylor-Johnson είχε υποβληθεί σε τεστ οθόνης για τον ρόλο και ότι ο 33χρονος ήταν αυτός που κέρδισε στα μάτια των παραγωγών της ταινίας, Barbara Broccoli και Michael J Wilson.

Δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επίσημα ποιος κέρδισε αυτόν τον χαρακτηριστικό ρόλο, αλλά μια πηγή ανέφερε στη Sun: «Ο James Bond είναι δουλειά του Aaron, εφόσον αποδεχτεί» και ότι η επίσημη προσφορά «είναι στο τραπέζι και περιμένουν να ακούσουν».

Η πηγή της Sun πρόσθεσε: «Ο Aaron πρόκειται να υπογράψει το συμβόλαιό του τις επόμενες ημέρες και θα αρχίσουν να προετοιμάζονται για τη μεγάλη ανακοίνωση».

james-bond-aaron_city (1).png



Ο ίδιος ο Aaron Taylor-Johnson σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Numero, όταν ερωτήθηκε για τις φήμες που τριγυρίζουν απάντησε: «Το βρίσκω γοητευτικό και υπέροχο που ο κόσμος με βλέπει σε αυτόν τον ρόλο. Το εκλαμβάνω ως μεγάλο κομπλιμέντο».

Φυσικά, μέχρι να κυκλοφορήσει μια επίσημη δήλωση από την Eon Productions, που παράγει τις ταινίες Bond, όλα αυτά παραμένουν απλώς φήμες.

Οι προηγουμένως φημολογούμενοι υποψήφιοι για τον ρόλο ήταν ο Henry Cavill, ο Richard Madden και ο James Norton, καθώς και πιο υποσχόμενοι ηθοποιοί όπως ο Regé Jean-Page, ο βραβευμένος με Όσκαρ Cillian Murphy και ο αγαπημένος των θαυμαστών Idris Elba.

Ο Elba έχει αποκλείσει τον εαυτό του από υποψήφιο για τον θρυλικό ρόλο εδώ και χρόνια. Μάλιστα, δήλωσε ότι τα «αηδιαστικά» σχόλια για τη φυλή του τον απογοήτευσαν. Όσο για τον Murphy, η ερμηνεία του στο Oppenheimer του Christopher Nolan δείχνει πως του ταιριάζει καλύτερα ο ρόλος του κακού.

Αν αποδειχθεί ότι είναι ο Taylor-Johnson, θα ακολουθήσει τον Sean Connery, τον George Lazenby, τον Roger Moore, τον Timothy Dalton, τον Pierce Brosnan και τον Daniel Craig. Ο Taylor-Johnson στο παρελθόν έχει παίξει σε τεράστιες ταινίες του Hollywood, όπως Anna Karenina, Nocturnal Animals και Tenet.



Με πληροφορίες από Euronews

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ