Από «παγωτάριες», «λουκκουματζίες»

Μπορεί να μην λέμε εύκολα καλή κουβέντα για την κυπριακή αστυνομία, αλλά δεν μπορούμε να μην τους αναγνωρίσουμε το γεγονός ότι η φαντασία τους οργιάζει όταν αφορά στους ελέγχους που επιφέρουν υψηλά πρόστιμα!

Article featured image
Article featured image

Στην Αμερική οι αστυνομικοί έχουν ως εθνικό τους σνακ, τα donut, στην Ελλάδα τα σάντουιτς από γνωστή αλυσίδα με σοβαρό υψόμετρο, και στην Κύπρο - όπως όλα δείχνουν- οι αστυνομικοί μας επιμένουν παραδοσιακά προτιμόντας τους λουκουμάδες.

Μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε πριν από λίγο στα social από τη γνωστή troll σελίδα «Ξεροτήανα Κύπρου», δείχνει αστυνομικό της τροχαίας, να έχει στηθεί/καλυφθεί μπροστά από ένα καραβάνι που φτιάχνει λουκουμάδες και σιάμιση με το ραντάρ ανά χείρας.

Αντικρίζοντας την εν λόγω, γευστική - αν μη τι άλλο εικόνα - διερωτηθήκαμε, εάν πρόκειται για μια νέα τεχνική που έμαθε στην κυπριακή version της «Μεγάλης των μπάτσων σχολή» ή εάν ο άνθρωπος πεθύμησε λουκουμάδες, κατέβηκε να δει εάν είναι ανοικτό το καραβάνι και είπε να συνδυάσει το τερπνών μετά του ωφέλιμου (του δικού του, γιατί για τους οδηγούς μόνο ωφέλιμο δεν θα είναι τυχόν πρόστιμο).

Μια άλλη υποψία που έχουμε είναι πως ίσως η Αστυνομία Κύπρου λανσάρει νέα αστυνομικά οχήματα και τα βγάζει πιλοτικά στους δρόμους για να διαπιστώσουν εάν οι αστυνομικοί μας «έχουν μέλι».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ