Το νέο άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ σπάει (πάλι) τα ρεκόρ του Spotify

Έσπασε το ρεκόρ του Spotify με τα περισσότερα stream μέσα σε μια μέρα (και όχι μόνο αυτό).

Article featured image
Article featured image

Το νέο άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ, The Tortured Poets Department, έσπασε το ρεκόρ του Spotify με τα περισσότερα stream μέσα σε μια μέρα, ανακοίνωσε η μουσική πλατφόρμα.

Η τραγουδίστρια της ποπ έγινε επίσης η καλλιτέχνης με τα περισσότερα stream σε μια μέρα στην ιστορία του Spotify. Το διπλό άλμπουμ της, που κυκλοφόρησε στις 19 Απριλίου, περιέχει 31 κομμάτια, τα οποία περιγράφουν τις εμπειρίες της σχετικά με τον έρωτα, την απώλεια και τη θλίψη.

Τα πρώτα 16 κομμάτια του The Tortured Poets Department κυκλοφόρησαν όπως ήταν προγραμματισμένο στις 12 τα μεσάνυχτα ώρα ΗΠΑ. Μόλις δύο ώρες αργότερα, κυκλοφόρησαν ως έκπληξη επιπλέον 15 κομμάτια σε μια εκτεταμένη έκδοση – The Tortured Poets Department: The Anthology.



Η Σουίφτ είπε ότι το άλμπουμ ήταν «μια ανθολογία νέων έργων που αντανακλούσαν γεγονότα, απόψεις και συναισθήματα από μια φευγαλέα και μοιρολατρική στιγμή στο χρόνο – μια που ήταν εξίσου συγκλονιστική και θλιβερή». Η ανάρτηση στο instagram συνέχισε: «Αυτός ο συγγραφέας πιστεύει ακράδαντα ότι τα δάκρυά μας γίνονται ιερά με τη μορφή μελανιού σε μια σελίδα. Μόλις πούμε την πιο θλιβερή ιστορία μας, μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτήν. Και μετά το μόνο που μένει πίσω είναι η βασανισμένη ποίηση».

Το τραγούδι της Σουίφτ, Fortnight, με τον τραγουδιστή Post Malone έγινε το τραγούδι με τα περισσότερα stream στο Spotify σε μια μέρα. Οι στίχοι περιγράφουν έναν έντονο έρωτα δύο εβδομάδων που λέει ότι της «καταστρέφει τη ζωή».

GLkR-M7WYAAT1IR.jpg



Το άλμπουμ περιέχει επίσης κομμάτια όπως το So Long, London, το οποίο φημολογείται ότι αφορά τον πρώην σύντροφό της, Βρετανό ηθοποιό Τζόου Άλγουιν. Η Σουίφτ, ήταν μαζί με τον Άλγουιν για έξι χρόνια.




Με πληροφορίες από BBC

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ