Έπαιξαν ξύλο στη Βουλή των Ελλήνων

Ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών Φλώρος, γρονθοκόπησε τον Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης.

Article featured image
Article featured image

Επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών ο οποίος έχει πλέον ανεξαρτητοποιηθεί, Κωνσταντίνο Φλώρο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στη Βουλή των Ελλήνων με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι γρονθοκόπησε μέσα στην ολομέλεια της Βουλής τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από ελλαδικά μέσα ενημέρωσης, άλλοι βουλευτές επιχείρησαν να σταματήσουν τον Κωνσταντίνο Φλώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρωτοφανές επεισόδιο οφείλεται σε βεντέτα μεταξύ Ελληνικής Λύσης και του Κωνσταντίνου Φλώρου.

eja.jpg


dyo.jpg


tria.jpg


Σήμερα συζητείτο το αίτημα άρσης της ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου έπειτα από μήνυση του πατέρα του βουλευτή Φλώρου σχετικά με ανώνυμους λογαριασμούς στο twitter που τον υβρίζουν.

Όπως μεταδίδεται από ελλαδικά μέσα την ώρα που ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης, Χήτας, ανακοίνωσε ότι είναι υπέρ της άρσης ασυλίας αν και δεν σχετίζεται ο κ. Βελόπουλος με τη μήνυση, πετάχτηκε ο κ. Φλώρος και είπε ότι αυτό θα το κρίνει το δικαστήριο.

Μετά την παρέμβαση αυτή βουλευτές της Ελληνικής Λύσης άρχισαν να βρίζουν χυδαία των Κωνσταντίνο Φλώρο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Βασίλης Γραμμένος είπε προς τον ανεξάρτητο βουλευτή «εσένα θα σου γαμ... τη μανούλα, θα σε στείλω φυλακή με βραχιολάκια » και τον Κωνσταντίνο Φλώρο να του απαντά «έλα έξω να μου τα πεις». Οι δύο άνδρες στη συνέχεια συναντήθηκαν στο περιστύλιο με τον Κωνσταντίνο Φλώρο να πιάνει από τον γιακά τον Βασίλη Γραμμένο, να τον γρονθοκοπεί και να τον πετάει κάτω.

Μετά το περιστατικό ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.


ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ