Ηλικιωμένος αποκάλυψε λίγο πριν πεθάνει ότι σκότωσε μια μητέρα και την 10χρονη κόρη της

Κρατούσε το μυστικό για 24 χρόνια.

Article featured image
Article featured image

Ένας 82χρόνος κρατούσε ένα φρικτό μυστικό επί 24 χρόνια και το ομολόγησε λίγο πριν πεθάνει.

Ο άνδρας από τη Δυτική Βιρτζίνια ομολόγησε στο νεκροκρέβατο ότι σκότωσε μια μητέρα και το 10χρονο παιδί της πριν από 24 χρόνια και οδήγησε τους ερευνητές στα πτώματά τους.

Πρόκειται για την ανεξιχνίαστη δολοφονία της Susan και της κόρης της Natasha Carter, 10 ετών, τα λείψανα των οποίων βρέθηκαν λίγες ώρες μετά το θάνατό του.

Ο Larry Webb, 82 ετών, δήλωσε ότι πυροβόλησε και σκότωσε τόσο τη Susan Carter, 41 ετών, όσο και την κόρη της Natasha Carter τον Αύγουστο του 2000 και στη συνέχεια έθαψε τα πτώματά τους σε έναν ρηχό τάφο στο δάσος της ιδιοκτησίας του, όπως λέει η New York Post.

Capture-133.jpg



Τα λείψανα της μητέρας και της κόρης ανακαλύφθηκαν στην ιδιοκτησία του Webb στο Beckley τη Δευτέρα – περίπου έξι ώρες μετά τον θάνατο του δολοφόνου τους.

Ο Webb είπε ότι είχε διαπληκτιστεί με τη μητέρα, η οποία ζούσε στο σπίτι του με την κόρη της, για τα χρήματα και την πυροβόλησε. Είπε ότι του έλειπαν μετρητά και πίστευε ότι εκείνη τα είχε πάρει και τα είχε ξοδέψει, δήλωσε ο εισαγγελέας της κομητείας Ράλεϊ Μπεν Χάτφιλντ.

Αφού πυροβόλησε θανάσιμα τη γυναίκα ο 82χρονος είπε ότι «ήξερε ότι είχε καταστρέψει τη ζωή του για πάντα», δήλωσαν οι ερευνητές, σύμφωνα με το WSAZ.

8aee889d-4482-4408-b9b7-2f461511a7ff-medium16x9_3bf22e2ff43145a89ef6850b1fe4b926123_1.jpg


Βρέθηκε η σφαίρα

Στη συνέχεια πυροβόλησε και την μικρή ώστε να μην υπάρχουν μάρτυρες.

Οι ερευνητές έψαξαν το σπίτι του πέρυσι και βρήκαν μια σφαίρα ενσωματωμένη στον τοίχο του δωματίου που ήταν το υπνοδωμάτιο του κοριτσιού. Η σφαίρα εξετάστηκε για DNA, το οποίο επιβεβαίωσε ότι το αίμα πάνω της ανήκε στο 10χρονο κορίτσι.

«Μόλις σκότωσε και τα δύο άτομα, έβαλε τα πτώματά τους στο υπόγειο του σπιτιού, όπου έκλαιγε μέχρι να κοιμηθεί εκείνο το βράδυ. Και στη συνέχεια, έσκαψε έναν ρηχό τάφο στο δάσος της ιδιοκτησίας του», δήλωσε ο Hatfield, σύμφωνα με το Fox News.

Ο πατέρας της 10χρονης, ο οποίος βρισκόταν τότε σε διαμάχη για την κηδεμονία της κόρης τους με την μητέρα της, δήλωσε ότι είναι ευγνώμων στους ερευνητές που τελικά έκλεισαν την υπόθεση.

«Είναι κάπως θλιβερή μέρα, αλλά και ευτυχισμένη, γιατί μπορώ να φέρω το μωρό μου στο σπίτι», είπε.

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ