Σπάνια επίθεση πάντα σε υπάλληλο ζωολογικού κήπου στην Κίνα [ΒΙΝΤΕΟ]

Επιθέσεις όπως αυτή είναι εξαιρετικά ασυνήθιστες και τα πάντα σπάνια επιτίθενται σε ανθρώπους ή άλλα ζώα.

Article featured image
Article featured image

Στιγμές τρόμου έζησε μια υπάλληλος ζωολογικού κήπου στην Κίνα την Τρίτη όταν δέχθηκε επίθεση από πάντα μπροστά στα μάτια έντρομων επισκεπτών.

Στο βίντεο φαίνονται τα πάντα να κυνηγούν την υπάλληλο που μεταφέρει τρόφιμα με ένα εξ αυτών να την δαγκώνει στο πόδι πριν να τη ρίξει στο έδαφος. Στη συνέχεια και τα δύο πάντα φαίνονται να πέφτουν πάνω στη φύλακα, η οποία προσπαθεί για αρκετά δευτερόλεπτα να ξεφύγει.

@dailymail This was the terrifying moment two pandas mauled a zookeeper in Chongqing, China in front of shocked onlookers. Fortunately, she was able to break free, and only sustained minor injuries. 🎥 Jam Press #pandas #china #bearattack #zoo ♬ A mysterious scene of the near future like Blade Runner(994826) - The Structures



Σύμφωνα με την Daily Mail τέτοιες επιθέσεις είναι σπάνιες καθώς τα πάντα συνήθως δεν επιτίθενται σε ανθρώπους και άλλα ζώα, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει διευκρινιστεί τι προκάλεσε την εφόρμησή τους στην υπάλληλο.

Όταν η υπάλληλος του ζωολογικού κήπου ξέφυγε από τα πάντα, είχε ένα σκίσιμο στην μπλούζα της και σημάδια από γρατζουνιές στον ώμο της.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης τα τραύματα της υπαλλήλου του ζωολογικού κήπου Chongqing είναι ελαφρά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ