Μία παρεξήγηση έξω από κλαμπ στην Ελλάδα εξελίχθηκε σε φονική συμπλοκή

Ένας άνδρας έπεσε νεκρός από μαχαίρι, ενώ ένας 26χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρα στην κοιλιακή χώρα.

Article featured image
Article featured image

Μια παρεξήγηση η οποία ξεκίνησε μέσα στο νυχτερινό κέντρο και εξελίχθηκε σε έναν άγριο καβγά έξω από αυτό ήταν η αφορμή της φονικής συμπλοκής που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε γνωστό club επί της λεωφόρου Κηφισίας, στην περιοχή του Αμαρουσίου στην Ελλάδα που είχε ως αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ένας άνδρας και ένας 26χρονος να τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με ελλαδικά μέσα, η παρέα των νεαρών διασκέδαζε στο club όταν λίγο μετά τις 4 ξεκίνησε ένας καβγάς ο οποίος μεταφέρθηκε στην είσοδο του μαγαζιού.

Κάποια στιγμή ένας από τους εμπλεκόμενους αποπειράθηκε να τραβήξει το όπλο που είχε στη ζώνη του την ώρα που ένας άλλος έβγαλε μαχαίρι για να αμυνθεί.

Από τη συμπλοκή που ακολούθησε το θύμα τραυματίστηκε θανάσιμα στο λαιμό από το μαχαίρι ενώ ο 26χρονος από σφαίρα στην κοιλιακή χώρα, ενώ υπάρχει ένας ακόμη τραυματίας.

ena.pngΈνα από τα σενάρια που εξετάζουν οι Αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών είναι ο 26χρονος να κρατούσε το 22αρι πιστόλι το οποίο εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να αυτοτραυματιστεί. Ένα ακόμη σενάριο που εξετάζεται είναι ο 26χρονος που φέρει τραύμα από όπλο να είναι αυτός που είχε μαζί του το μαχαίρι και ο άνδρας που έχασε τη ζωή του να έφερε το όπλο το οποίο εκπυρσοκρότησε.

Η εικόνα του συμβάντος θα ξεδιαλύνει όσο προχωρούν οι καταθέσεις των γνωστών και φίλων που βρέθηκαν στο σημείο.

dyo.pngΠαράλληλα, από τη συμπλοκή φέρονται να έχουν τραυματιστεί ελαφρά και άλλα άτομα τα οποία εξαφανίστηκαν μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο.

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ