Στο Παρίσι έφτιαξαν ειδικά κρεβάτια που θα αποτρέπουν το σεξ μεταξύ αθλητών

Είναι φτιαγμένα από ανακυκλώσιμα υλικά.

Article featured image
Article featured image

Τα κρεβάτια κατά του σεξ έφτασαν στο Παρίσι ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Πρόκειται για κρεβάτια, τα οποία είναι μικρά και κατασκευασμένα με τέτοια υλικά, ώστε να αποτρέψουν τους αθλητές από το να κάνουν σεξ, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το μέγεθος των κρεβατιών σημαίνει ότι δεν υπάρχει χώρος για να ξαπλώσουν μαζί δύο αθλητές.

Τα συγκεκριμένα κρεβάτια φτιάχνονται από την εταιρεία Airweave, η οποία κατασκεύασε επίσης τα προϊόντα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο της Ιαπωνίας.

Για ποιον άλλο λόγοι επιλέχθηκαν

Εκτός του ότι είναι αποτρεπτικά για σεξ η επιλογή τους έγινε και για την βιωσιμότητά τους, καθώς τα στρώματα και ο σκελετός από χαρτόνι είναι 100% ανακυκλώσιμα.

«Ελπίζω ότι οι προσπάθειες της διοργανώτριας Αρχής να μειώσει τον αντίκτυπο στο περιβάλλον θα δείξουν ότι είναι δυνατό να γίνονται τα πράγματα διαφορετικά», δήλωσε η Georgina Grenon, διευθύντρια του περιβαλλοντικού τομέα της οργανωτικής επιτροπής.

Δεν αποτελεί μυστικό πως εδώ και πολλά χρόνια είναι άφθονες οι ιστορίες που κάνουν λόγο για άγριο σεξ μεταξύ αθλητών κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.«Σεξ… παντού»

Μάλιστα, ο παίκτης του πινγκ πονγκ, Matthew Syed, είχε δηλώσει στους «Times» του Λονδίνου ότι πέρασε «έξαλλα» στους αγώνες του 1992 στη Βαρκελώνη λέγοντας: «Είχα πιο πολύ σεξ αυτές τις δυόμισι εβδομάδες παρά στην υπόλοιπη ζωή μου».

Στους αγώνες του 2012 στο Λονδίνο, ένας ανώνυμος αθλητής παραδέχτηκε ότι είχε ερωτικό «κουαρτέτο» με έναν συμπαίκτη του και δύο γυναίκες στο Ολυμπιακό Χωριό, σύμφωνα με τη Mirror.

Ωστόσο, είναι αρκετά απίθανο τα κρεβάτια από χαρτόνι να σταματήσουν τους «ξαναμμένους» Ολυμπιονίκες από το να επιδοθούν σε ερωτικές πράξεις, καθώς ένας αθλητής έχει δηλώσει ότι έγινε όργιο μέσα σε ένα υδρομασάζ.

Η Mirror επικαλείται επίσης έναν Αμερικανό αθλητή που έχει κατακτήσει δύο χρυσά μετάλλια ο οποίος είπε ότι: «Έχω δει ανθρώπους να κάνουν σεξ παντού. Στο γρασίδι, ανάμεσα στα κτίρια… οι άνθρωποι απλά χάνουν τον έλεγχο».

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ