Ιστορίες που μας κάνουν περήφανους και μας δίνουν το έναυσμα!

Όπως αυτή της 23χρονης Χρυστάλλας Γεωργίου από την Περιστερώνα.

Article featured image
Article featured image

Η αγάπη της για τον κόσμο των οικονομικών την οδήγησε να ακολουθήσει το πάθος της και να σπουδάσει Λογιστική και Χρηματοοικονομική στο Πανεπιστήμιο Κύπρου κάνοντας το όνειρό της πραγματικότητα. Ο λόγος για την 23χρονη Χρυστάλλα Γεωργίου με καταγωγή από την Περιστερώνα της Λευκωσίας, η οποία μέσα από τις σπουδές της, εξειδικεύτηκε στον τομέα της χρηματοοικονομικής, ενώ μέσα από την έρευνα, εισήλθε βαθύτερα στον συναρπαστικό κόσμο των χρηματοπιστωτικών.

Η 23χρονη Χρυστάλλα δεν περιορίστηκε εκεί! Με τη στήριξη του ENAVSMA Foundation, σήμερα συνεχίζει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με ειδίκευση στον τομέα του Banking and Finance.

Νεαροί φοιτητές με το βλέμμα στο μέλλον και όνειρα για πρόοδο και μάθηση, αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους και δίνουν ελπίδα. Μας υπενθυμίζουν πόσο σημαντικό είναι να ακολουθεί κάποιος την καρδιά του και να χτίζει το δικό του όνειρο. «Είναι αλήθεια πως η προσπάθεια για αυτό που αγαπάμε, είναι η πιο ευφραίνουσα από όλες» μάς λέει η Χρυστάλλα. «Εύχομαι σε όλους, ειδικά στους φοιτητές, πάντα να κυνηγούν τις δικές τους επιθυμίες με αφοσίωση και πάθος».

C1 .jpg



Το Enavsma Foundation συμπληρώνει τον πέμπτο κύκλο δραστηριοποίησής του, στο πλαίσιο της μετεξέλιξης και ανεξαρτητοποίησης του κοινού ταμείου υποτροφιών του Ομίλου Thanos Hotels & Resorts και του Round Table 7 Πάφου. Την περσινή χρονιά απονεμήθηκαν υποτροφίες σε παγκύπρια βάση, στο πλαίσιο εξειδικευμένου προγράμματος, παρέχοντας τη δυνατότητα σε περισσότερους νέους της Κύπρου να σπουδάσουν, ν’ ανοίξουν τα φτερά τους και να αποτελέσουν τους ηγέτες και τους πρωτοπόρους του αύριο.

Για τη διεκδίκηση των υποτροφιών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικά πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.enavsma.com

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ