O διάσημος σκύλος που έγινε viral στα Όσκαρ πέρασε (και) από το Φεστιβάλ των Καννών

Χαιρέτησε τον κόσμο με το δικό του τρόπο. [ΒΙΝΤΕΟ]

Article featured image
Article featured image

Ο Messi, ο σκύλος που έγινε διάσημος από τη συμμετοχή του στην ταινία Anatomy of a Fall, αλλά και κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων Όσκαρ, έκανε την εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί του 77ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.


Το border collier με το ασπρόμαυρο τρίχωμα και τα ανοιχτόχρωμα μάτια εμφανίστηκε στην είσοδο του Palais des Festivals μαζί με την εκπαιδεύτριά του Laura Martin Contini χτες βράδυ και τράβηξε τα βλέμματα όλων των παρευρισκόμενων.

messi-the-dog-cannes-2.jpg


Ανεβαίνοντας τη σκάλα στο Palais des Festivals, κάθισε στα πίσω του πόδια και σήκωσε τα μπροστινά στον αέρα, χαιρετώντας το πλήθος σαν γνήσιος σταρ. Ο διάσημος σκύλος παρέμεινε εκεί για 20 λεπτά και τράβηξε τα βλέμματα πάνω του .


Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του 8χρονου σκύλου συνεχίζονται, καθώς όπως έγινε γνωστό από το AP η γαλλική τηλεόραση θα γυρίσει ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο και θα το αναρτήσει στο TikTok. Ο Messi μάλιστα συμμετέχει στα γυρίσματα και ως οπερατέρ, μιας και χτες στο κόκκινο χαλί κρατούσε μία κάμερα σε stick με τα δόντια του.


ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ