Υπάρχει μία αεροπορική εταιρεία που τα σκυλιά μπορούν να ταξιδέψουν first class

Πραγματοποιήθηκε η παρθενική πτήση της Bark Air.

Article featured image
Article featured image

Η Bark Air, η πρώτη αεροπορική εταιρεία για σκύλους είναι γεγονός. Η παρθενική πτήση της εταιρείας που απευθύνεται στους τετράποδους φίλους ξεκίνησε από την Νέα Υόρκη και προσγειώθηκε στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο κρατήσεων της Bark Air, τα εισιτήρια στην πτήση εξαντλήθηκαν. Ένα εισιτήριο κοστίζει 6.000 δολάρια, και κάθε εισιτήριο περιλαμβάνει έναν σκύλο και τον συνοδό του. Αν θέλουν να ταξιδέψουν δύο άνθρωποι, θα πρέπει να αγοραστούν δύο εισιτήρια.Η Bark, η εταιρεία κατοικίδιων ζώων που ιδρύθηκε το 2011, ανακοίνωσε τον Απρίλιο ότι θα ξεκινήσει πτήσεις με επίκεντρο τους σκύλους για να φέρει επανάσταση στον τρόπο που ταξιδεύει ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου.

Η εταιρεία μοιράστηκε λεπτομέρειες για την πρώτη πτήση σε μια ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας: «Αυτή τη στιγμή, σε υψόμετρο 30.000 ποδιών, υπάρχει μια πτήση γεμάτη με σκύλους. Σε αντίθεση με οποιαδήποτε πτήση πριν από αυτήν, αυτά τα σκυλιά δεν είναι απλώς μια δεύτερη σκέψη, ούτε αντιμετωπίζονται ως φορτίο ή βάρος για το πλήρωμα και τους συνεπιβάτες. Εδώ, τα σκυλιά αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα».«Κάθε λεπτομέρεια αυτής της εμπειρίας πτήσης έχει σχεδιαστεί με τη νοοτροπία “πρώτα τα σκυλιά”. Χρειάστηκαν 10 χρόνια, αλλά είμαστε επιτέλους σίγουροι ότι μπορούμε να προσφέρουμε σε όλα τα σκυλιά την εμπειρία αεροπορικών ταξιδιών που τους αξίζει: μια εμπειρία που τα βάζει πρώτα», ανέφερε η εταιρεία.

Ένα άτομο σχολίασε πόσο συναρπαστικό ήταν να βλέπει την πρώτη πτήση για σκύλους, ενώ πρόσθεσε ότι ως κτηνίατρος δεν θα έβαζε ποτέ τον σκύλο της στον χώρο του αεροσκάφους με τα φορτία.

«Σας ευχαριστούμε που δημιουργήσατε ένα ευτυχισμένο μέρος στον ουρανό όπου σκύλοι όλων των φυλών και μεγεθών μπορούν να πετάξουν ειρηνικά με τους ενήλικες ανθρώπους τους», ανέφερε ένας άλλος.

Προς το παρόν, η Bark Air προσφέρει πτήσεις απλής μετάβασης και μετ’ επιστροφής μεταξύ της Νέας Υόρκης μέσω του αεροδρομίου Westchester County (HPN) και του Λος Άντζελες μέσω του Van Nuys (VNY), καθώς και της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου μέσω του Biggin Hill (BQH).


ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ