Αν είστε εκ των ενθέρμων χρηστών του Spotify, αυτή η είδηση σάς αφορά

Έρχονται αλλαγές (και αυξήσεις τιμών).

Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ του Reuters, το οποίο επικαλείται πληροφορίες του Bloomberg, το Spotify είναι πανέτοιμο να φέρει ένα add-on που θα «κουμπώνει» στη συνδρομή σας και θα σας προσφέρει καλύτερη ποιότητα ήχου και πολλά εργαλεία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το Spotify σκέφτεται εδώ και αρκετό καιρό να φέρει μια νέα βαθμίδα που θα λειτουργεί ως add-on, αλλά τώρα είναι πιο κοντά στο να γίνει πραγματικότητα.

Και ναι, αυτή η βαθμίδα θα προσφέρει αυτό που νομίζετε: το HiFi audio streaming, μια νέα επιλογή ποιότητας τύπου lossless audio που προσφέρει το Apple Music εδώ και χρόνια. Αυτό το add-on θα φέρει και πιο προηγμένα εργαλεία για τους χρήστες του Spotify, όπως τη δημιουργία και τη διαχείριση λιστών αναπαραγωγής και ολόκληρων των τραγουδιών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό το add-on θα κοστίζει περίπου 5 ευρώ περισσότερα κατά μέσο όρο, αν και αυτό θα αλλάζει από περιοχή σε περιοχή. Η εν λόγω είδηση έρχεται λίγες μέρες μετά την αύξηση τιμών της υπηρεσίας σε ορισμένες χώρες. Αναλυτικότερα, στις 3 Ιουνίου είχε γίνει γνωστό ότι το Spotify αυξάνει τις τιμές σε όλα τα Premium συνδρομητικά πακέτα που προσφέρει με αύξηση που κυμαίνεται από τα 2 και φτάνει τα 3 δολάρια.Τελικά τι είναι το HiFi audio streaming που ακούμε εδώ και χρόνια; Τρία χρόνια έχουν περάσει από τότε που ακούστηκε για πρώτη φορά ο όρος «Spotify HiFi» και καθώς όλα δείχνουν, το lossless audio θα υπάρχει μέσω add-on, το οποίο θα ονομάζεται -σύμφωνα με leaks- «Music Pro» και θα είναι προαιρετικό, το οποίο θα περιέχει και DJ remix χαρακτηριστικά, επιτρέποντας στους χρήστες να επεξεργάζονται κομμάτια.

Αυτό σημαίνει, ότι αν, για παράδειγμα, κάποιος πληρώνει 12.99 ευρώ τον μήνα για το «Family» πακέτο του Spotify και θέλει να έχει την καλύτερη ποιότητα ήχου με το «HiFi», τότε θα πρέπει να πληρώνει έξτρα 5 ευρώ ακόμη. Έτσι, η μηνιαία συνδρομή θα ανεβαίνει στα 17.99 ευρώ κάθε μήνα.

Το Reuters λέει στο δημοσίευμά του ότι το Music Pro θα καταφθάσει μέσα στη χρονιά.

ΠΗΓΗ: unboxholics

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ