Σεξομολογήσεις #669: «Είμαι ανοιχτός στο να πάει με άλλον, αλλά εν χρειάζεται να ξέρω λεπτομέρειες»

H Tipster απαντά σε μια ιστορία που φαίνεται να μπάζει από διάφορα σημεία.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Πρώτη φορά γράφω δαμέ τζαι εν έχω ιδέα αν θα βοηθηθώ. Έχω σχέση εδώ τζαι έναν χρόνο με ένα παιδί. Ένναιν Κυπραίος τζαι τούτο εν ένα που τα πράματα που με τράβησε πάνω του. Εν αλλού ο άνθρωπος. Άλλης ιδεολογίας. Η αλήθκεια, ένας που τους λόγους που μπήκα σε σχέση μαζί του εκτός του ότι έκαμέ μου το κλικ, εν τζαι το ότι είπε μου εξαρχής ότι, αν ποτέ νιώσουμε πίεση ή ότι το κρεβάτι μας πάει να καταντήσει λλίο βαρετό, μπορούμε, μετά που συζήτηση εννοείται, να πάμε τζαι με άλλον. Αλλά όι με τη μισή Κύπρο εννοείται. Τέλος πάντων γενικώς εν λλίο παράξενος, δηλαδή πολλές φορές έχει κάτι τζαι εν εχω ιδέα αν εν μαζί μου. Αν του έκαμνα κάτι εγώ ή αν εν κάτι άλλο. Τζαι πρέπει να του φκάλλω που το στόμα του με το ζόρι την κουβέντα για να μου πει. Κάποιες φορές ένιωθα ότι εννά με χωρίσει τζαι έτρεμα. Επειδή εν θέλω. Έχτες κάτι είχε, αλλά εν μου είπε τίποτε. Έμεινε ξάγρυπνος ούλλη νύχτα τζαι σήμερα ρώτησά τον γιατί. Είπε μου ότι σκέφτετουν γενικά πράματα τζαι να τα μιλούσαμε μετά. Εννοείται πως έτρεμα ως τζιαμέ που εν πάει τζαι ήθελα να μου πει εδώ και τώρα τι εσκέφτετουν. Τελικά είπε μου, τζαι ένα που τα πράματα που μου είπε ήταν για το σεξ, ότι πριν που μένα έκαμνε συνέχεια σεξ τζαι τωρά εν κάμνει τόσο πολλά μαζί μου. Όι επειδή εν θέλω, αλλά εν τυχαίνει λόγω τζαι του ότι για να κάμουμε σεξ θέλει τζαι μια προετοιμασία. Ναι, είμαστε γκέι τζαι εν ο παθητικός τζαι για να κάμει σεξ χρειάζεται προετοιμασία. Αλλά μετά είπε μου ότι πράματα που έκαμνε παλιά εν μπορεί να τα κάμει μαζί μου γιατί ντρέπεται τζαι γιατί υπάρχει η αγάπη που θέλεις βασικά στο κρεβάτι να είσαι πιο ρομαντικός. Εννοείται πως εγώ είμαι ανοιχτός στο να πάει με άλλον έτσι για μια ανανέωση στο μεταξύ μας, γιατί υπήρξα σε μια πολλά κλειστή σχέση που ούτε που να συζητήσουμε έτσι πράμα τζαι καταλήξαμε με απάτες τζαι χωρισμό. Όμως όταν μού το έπαιρνε προς το ότι θέλει να κάμει τζαι κάτι άλλο, αλλά επειδή είμαι ζηλιάρης, φοάται, εγώ εξήγησά του ότι ναι, είμαι ζηλιάρης, αλλά είμαι ανοιχτός σε τούτο. Τζείνος είπε μου: «εν μπορώ να το κάμω σαν είσαι σπίτι. Εν μπορώ να σου πω ‘φέφκω, πάω να βρω κάποιον’». Τζαι λαλώ του: «μα εν με πειράζει. Φτάνει να μεν μου πεις με ποιον τζαι τι εν να κάμεις». Τζαι λαλεί μου: «όι όι, ούτε εμένα εν να μου άρεσκε αν μου έλεες ότι φέφκεις τζαι πάεις να βρεις κάποιον». Τζαι ήμουν σε φάση... καλά δηλαδή τότε τι πρέπει να κάμω;;; Αφού εν μπορώ να κάμω πορνό το κρεβάτι μας. Τούτος εν συνηθισμένος σε τούτα. Εγώ καθόλου. Τζαι τούτο δηλαδή τι σημαίνει;;; Ότι εν θα το κάμει ποτέ επειδή ντρέπεται τζαι επειδή αν του το έκαμα εγώ εν θα του άρεσκε; Τζαι δηλαδή τι; Εννα καταλήξουμε σε χωρισμό; Εν καταλάβω πραγματικά.



Τζαι λαλείς του, τζαι λαλεί σου. Τζαι απόν θέλει να πάει στον μύλο, πέντε μέρες κοσσινίζει, λέει μια παλιά κυπριακή παροιμία και πόσο δίκιο έχει. Η ιστορία σου μπάζει από διάφορα σημεία και θα αρχίσω από το βασικό: φοβάσαι μην χαλάσει αυτή η σχέση που η απελπισία και η ανασφάλειά σου φωνάζει και αυτό είναι ό,τι πιο αντικαβλωτικό υπάρχει. Έχεις μια σχέση που γουστάρεις και αυτό είναι καλό, και οι σχέσεις έχουν τα προβλήματά τους, τα πάνω τους και τα κάτω τους. Λες ότι δεν σου μιλάει όταν τον απασχολεί κάτι και εσύ με το νου σου φτιάχνεις τα χειρότερα σενάρια. Σκέφτηκες πως ακριβώς γι’ αυτό δεν σου μιλάει και δεν σου λέει τι τον απασχολεί; Γιατί θα ανεβάσεις αρχαία τραγωδία στο δυάρι; My point is that, πρέπει να χαλαρώσεις και να ωριμάσεις λίγο ως προς την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν, ώστε να νιώσει κι αυτός την άνεση να μιλήσει και να εκφραστεί πιο ελεύθερα. Τώρα, για το κομμάτι του σεξ και της ελεύθερης σχέσης. Εδώ μου τα μπερδεύετε πολύ. Λέτε πως είστε ανοιχτοί στο να δοκιμάσετε και με άλλους, αλλά σας ενοχλεί να το ξέρετε, να το μάθετε κ.λπ. Εγώ ξέρω πως στις ανοιχτές σχέσεις το ερωτικό ενδιαφέρον αυξάνεται από τις ερωτικές εμπειρίες με τρίτους και η κτητικότητα δεν υπάρχει στην εξίσωση και αφού όπως λέτε υπάρχει αγάπη που σας κάνει να είστε πιο ρομαντικοί μεταξύ σας, άρα μήπως να το ξαναδείτε για την ελεύθερη σχέση; Μήπως είναι λόγια του αέρα τα οποία μπορεί στην αρχή μιας σχέσης να μοιάζουν εφικτά, αλλά στην πορεία -όταν αναπτύσσονται συναισθήματα- κάτι τέτοιο να φαντάζει αδύνατον; Ίσως να πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τους κανόνες της σχέσης σας; Και αφού το κάνετε και αυτό, ας περάσουμε στο σεξ. Είπες πως ο δικός σου νιώθει ότι δεν κάνει όσο σεξ έκανε πριν γιατί μαζί σου χρειάζεται μια κάποια προετοιμασία καθότι παθητικός. Με άλλους συντρόφους δεν χρειαζόταν; Ποια η διαφορά που σας αναγκάζει να κάνετε λιγότερο σεξ; Και τέλος, το έχουμε ξαναπεί, στο σεξ, όταν υπάρχει συναίνεση όλα επιτρέπονται και όλα παίζουν, οπότε αν ο δικός σου γουστάρει και πιο kinky φάσεις, δώσ’ του κι εσύ το κάτιτις του να πνάσει. Δεν είπα να γίνεις o Billy Santoro, αλλά μπορείς να βγεις για λίγο από το μικρό σπίτι στο λιβάδι και να μπεις στη βίλλα των οργίων για αλλαγή. Άλλωστε κάτι τέτοια είναι που κάνουν spice up τις ερωτικές σχέσεις και τις κρατούν ζωντανές!

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ