Τύπος έκλεψε υπερπολυτελές όχημα στέλνοντας απλά ένα μήνυμα

Η αντιπροσωπεία οχημάτων δίνει αμοιβή 40.000 δολαρίων σε όποιον βρει.

Article featured image
Article featured image

Πρωτοφανής κλοπή αυτοκινήτου σημειώθηκε στις ΗΠΑ με τη χρήση μονάχα ενός… γραπτού μηνύματος.

Συγκεκριμένα, ο γενικός διευθυντής αντιπροσωπείας υπερπολυτελών αυτοκινήτων στο Μαϊάμι, Stephen Waisman κατήγγειλε ότι μία Rolls-Royce Cullinan αξίας 420.000 δολαρίων εκλάπη από έναν έμπειρο κλέφτη, ο οποίος έστειλε μήνυμα στη μεταφορική για να το αφήσει σε άλλη τοποθεσία απ’ αυτήν που είχε συμφωνηθεί αρχικά.

Ο Waisman δήλωσε ότι το αυτοκίνητο, μοντέλο του 2022 αγοράστηκε στο Μίσιγκαν και υποτίθεται θα έφτανε στο Μαϊάμι το περασμένο Σάββατο στις δύο το μεσημέρι.

«Οργανώσαμε τη μεταφορά με μία μεταφορική που έχουμε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν», δήλωσε ο Waisman. «Το πρωί του Σαββάτου, γύρω στις 9 π.μ., ο οδηγός έλαβε ένα γραπτό μήνυμα από διαφορετικό αριθμό, στο οποίο του ζητούνταν να πάει το αυτοκίνητο σε άλλη τοποθεσία», εξήγησε ο ίδιος.

tooxima.jpg
Το όχημα




«Αυτός ο κύριος, μπορείτε να πείτε ότι είναι επαγγελματίας»

Κάπως έτσι, η πολυτελής Rolls-Royce αντί για την αντιπροσωπεία στο Μαϊάμι, κατέληξε σε άλλη τοποθεσία. Όταν ο Waisman ρώτησε τον μεταφορέα πού είναι το αυτοκίνητο, ήταν ήδη πολύ αργά.

«Στο τέλος της ημέρας, είναι προτιμότερο να βεβαιωθούμε ότι το αυτοκίνητο φτάνει εδώ με ασφάλεια από το να μην φτάσει καθόλου»

«Του είπαμε, ‘έι πού είναι το αυτοκίνητο;’ και μας απάντησε ‘το έχουμε παραδώσει ήδη’», θυμάται ο Waisman. Ο ίδιος μάλιστα αντάλλαξε μηνύματα με τον αριθμό του κλέφτη.

«Αυτός ο κύριος, μπορείτε να πείτε ότι είναι επαγγελματίας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Waisman.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η αντιπροσωπεία πέφτει θύμα απάτης, καθώς προσφάτως κλάπηκε και μία Mercedes Maybach GLS, η οποία ευτυχώς μετά από λίγο εντοπίστηκε.

Ο Waisman δήλωσε ότι η αντιπροσωπεία θα αρχίσει να χρησιμοποιεί μεγαλύτερες εταιρείες παράδοσης, ακόμη και αν αυτό κοστίζει περισσότερο.

«Στο τέλος της ημέρας, είναι προτιμότερο να βεβαιωθούμε ότι το αυτοκίνητο φτάνει εδώ με ασφάλεια από το να μην φτάσει καθόλου», δήλωσε ο ίδιος.

Σημειώνεται πως η αντιπροσωπεία δίνει αμοιβή 40.000 δολαρίων σε όποιον εντοπίσει τη Rolls-Royce.

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ