Αν μένετε σε αυτήν την περιοχή της Λεμεσού, ελέγξτε τις ταράτσες σας

Μια ανάρτηση σε γκρουπ στο Facebook καλεί τους Λεμεσιανούς να ανέβουν στις στέγες των σπιτιών τους.

Article featured image
Article featured image

«Είχαμε περιπτώσεις που είχαμε απώλεια drones γιατί δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν οι χειριστές με τα drones λόγω του προβλήματος GPS», είχε πει πριν βδομάδες ο Ανώτερος Λειτουργός Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών στο Υφυπουργείο Έρευνας και Καινοτομίας, Ανδρόνικος Κάκκουρας σχετικά με τις παρεμβολές που παρουσιάζονται τους τελευταίους μήνες στα σήματα των GPS. Και επιβεβαιώνεται.

Ένας συμπολίτης μας, που εικάζουμε ότι είναι επαγγελματίας εικονολήπτης, ψάχνει το drone του που χάθηκε λόγω των προβλημάτων που παρουσιάζουν τα GPS. Απελπισμένος και για να αυξήσει τις πιθανότητες να εντοπιστεί απευθύνθηκε στους συμπολίτες μας μέσα από ανάρτησή του στη γνωστή σελίδα στο facebook «Που Πήγαμε» ζητώντας τους να κοιτάξουν στις ταράτσες των σπιτιών τους μήπως και το βρουν.

Όπως περιέγραψε στην ανάρτησή του, τα ίχνη του drone χάθηκαν κατά τη διάρκεια τέλεσης γάμου στην εκκλησία της Αγίας Ζώνης και πιθανόν να βρίσκεται σε σημείο 500-1000 μέτρων απόσταση από την εκκλησία. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του drone προσφέρει αμοιβή σε όποιον το εντοπίσει.


Δείτε πιο κάτω την ανάρτησή του:

dtone.jpg


Ευχόμαστε να εντοπιστεί, όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά και για το ζευγάρι που εκείνη την ώρα παντρεύονταν και όπως φαίνεται θα απουσιάζουν από το βίντεο του γάμου τους οι πανοραμικές εικόνες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ