Μητέρα σκοτώθηκε ενώ προσπαθούσε να σώσει τον γιο της από το κλεμμένο αυτοκίνητό της

Ο 6χρονος γιος της βρέθηκε αβλαβής μέσα στο αυτοκίνητο.

Article featured image
Article featured image

Μια μητέρα που μεγάλωνε μόνη της το παιδί της σκοτώθηκε ενώ προσπαθούσε να σώσει τον 6χρονο γιο της, όταν την παρέσυρε το αυτοκίνητό της που κλάπηκε με το παιδί μέσα, σύμφωνα με τις αρχές και τους αξιωματούχους στο Οχάιο.

Η 29χρονη Αλέξα Στέικλι, εργαζόταν για μια σχολική περιφέρεια ως εργοθεραπεύτρια, ενώ παράλληλα δούλευε και ως σερβιτόρα, σύμφωνα με τις αρχές.

Λίγο πριν τις 1:30 π.μ. την Πέμπτη, μετά τη λήξη της βάρδιας της ως σερβιτόρα, η Στέικλι πήγε να πάρει τον 6χρονο γιο της από το σπίτι της μπέιμπι σίτερ, ανέφερε η αστυνομία.

Η Στέικλι έβαλε το παιδί της - το οποίο κοιμόταν – στο παρκαρισμένο αυτοκίνητό της έξω από το σπίτι της μπέιμπι σίτερ, και στη συνέχεια έβαλε μπρος το αυτοκίνητο.

«Τότε συνειδητοποίησε ότι χρειαζόταν ένα αντικείμενο από την μπέιμπι σίτερ που συνάντησε ακριβώς μέσα στην εξώπορτα», δήλωσε η αστυνομία σε ανακοίνωση. «Καθώς επέστρεφε στο όχημά της, αυτό άρχισε να κάνει όπισθεν στον δρόμο. Η Στέικλι εθεάθη να τρέχει προς το αυτοκίνητό της, όταν χτυπήθηκε και εκτοξεύτηκε στο πεζοδρόμιο».

Η Στέικλι υπέκυψε στα τραύματά της λίγες ώρες αργότερα, δήλωσε η αστυνομία. Το αυτοκίνητο της κοπέλας «εγκαταλείφθηκε σε μικρή απόσταση» και ο 6χρονος βρέθηκε αβλαβής μέσα στο αυτοκίνητο, είπε η αστυνομία.

«Έφυγε ηρωικά ενώ προσπαθούσε να σώσει τον 6χρονο γιο της», ανέφερε σε ανακοίνωση το σχολείο Canal Winchester, όπου η Στέικλι ήταν εργοθεραπεύτρια για ένα πρόγραμμα προσχολικής εκπαίδευσης.

«Η Αλέξα ήταν παθιασμένη με τα παιδιά και τη λογοθεραπεία. Ήταν έξυπνη και συμπονετική, και νοιαζόταν πολύ για να βοηθήσει τα παιδιά», ανέφερε η περιφέρεια. «Ήταν μια εξαιρετική μαμά που ήταν απίστευτα αφοσιωμένη», πρόσθεσε.

Δεν έχουν γίνει συλλήψεις μέχρι στιγμής. Μετά την πρόσκρουση της Στέικλι, δύο άνδρες εθεάθησαν να τρέχουν δίπλα της καθώς ήταν τραυματισμένη στον δρόμο, δήλωσε η αστυνομία. Αντιστοιχούσαν στις περιγραφές δύο ανδρών που ήταν σε μια ομάδα ανθρώπων που έβλεπαν διαμερίσματα νωρίτερα το βράδυ, δήλωσε η αστυνομία.





Με πληροφορίες από ABC

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ