Αυτή η 100% ελληνική πατέντα είναι το καλύτερο life hack για το καλοκαίρι

Το έχουμε πει άπειρες φορές και θα το ξαναπούμε, εάν στην Ελλάδα κυβερνούσαν τη χώρα όσο έξυπνα και ευφάνταστα βρίσκουν καθημερινές λύσεις οι πολίτες της, η χώρα θα ήταν σε άλλο λέβελ.

Article featured image
Article featured image

Αν φημίζονται για κάτι οι Έλληνες (και οι Κύπριοι) είναι η εφευρετικότητά τους στην εξεύρεση πατεντών – εντάξει, φημίζονται και για πολλά άλλα. Εν προκειμένω, ένα βίντεο που έγινε viral στο TikTok, αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο αυτό που μόλις αναφέραμε. Συγκεκριμένα, σε μια γειτονιά της Ελλάδας, κάποιος αποφάσισε να δημιουργήσει ένα αυτοσχέδιο θερινό σινεμά, χρησιμοποιώντας το (ελληνικό) δαιμόνιό του, έναν προτζέκτορα και… την κατεβασμένη τέντα του απέναντι διαμερίσματος.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η πατέντα έτυχε θερμής υποδοχής, ωστόσο, ένα σχόλιο κάτω από το βίντεο ανέτρεψε κάπως τα δεδομένα. Ένας χρήστης που παρουσιάστηκε ως ο ιδιοκτήτης του σπιτιού έγραψε πως «Μένω σε αυτό το σπίτι. Τώρα θα σηκώνω πάντα την τέντα!». Δεν ξέρουμε αν όντως πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του σπιτιού με την τέντα και αν η πρόθεσή του είναι ειλικρινής, ωστόσο, η ιδέα παραμένει εξαιρετική, όπως και τα υπόλοιπα σχόλια κάτω από το βίντεο. Όπως για παράδειγμα αυτό που αναφέρει χαρακτηριστικά: «Κάποτε περιμέναμε να ανοίξει ο γείτονας το ρούτερ για τσάμπα ίντερνετ… Τώρα θα περιμένουμε να κατεβάσει τέντα για να δούμε ταινία ρομαντικά».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ