Για ακόμη μια χρονιά πραγματοποιείται η εκδήλωση Freshers Fair 2024

Μια συγκέντρωση για τους φοιτητές που πρόκειται να σπουδάσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Article featured image
Article featured image

Η Global Education Services και η Εθνική Φοιτητική Ένωση Κυπρίων (ΕΦΕΚ) Ηνωμένου Βασιλείου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν το FRESHERS FAIR για μια ακόμα συναρπαστική χρονιά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2024, από τις 5:30 μ.μ. έως τις 8:30 μ.μ., στη Δημοσιογραφική Εστία, Λευκωσία.

Το Freshers Fair είναι ένας ετήσιος θεσμός που συγκεντρώνει τη φοιτητική κοινότητα με στόχο την υποστήριξη των νέων φοιτητών που πρόκειται να σπουδάσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν πάνω από 30 Κυπριακές φοιτητικές κοινότητες από πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους φοιτητές να γνωρίσουν τη φοιτητική τους κοινότητα, να συνδεθούν με άλλους φοιτητές και να ανακαλύψουν τις ευκαιρίες που προσφέρει η φοιτητική ζωή.

Φέτος, επεκτείνουμε την εκδήλωση για να περιλάβουμε φοιτητές από άλλες χώρες του εξωτερικού. Ελπίζουμε να συμμετάσχουν επίσης φοιτητές που εκπροσωπούν διάφορα πανεπιστήμια του εξωτερικού, είτε ως οργανωμένα σύνολα είτε ατομικά.

Για Εταιρείες: Αν ενδιαφέρεστε να υποστηρίξετε την εκδήλωση μέσω χορηγίας ή άλλης μορφής υποστήριξης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

business meeting flyer video template (3) (3).jpg



Για Φοιτητές: Αναζητούμε φοιτητές από πανεπιστήμια εκτός ΗΒ για να εκπροσωπήσουν τα ιδρύματά τους, να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να βοηθήσουν τους νέους φοιτητές να προσαρμοστούν στη φοιτητική ζωή. Η συμμετοχή σας μπορεί να είναι ατομική ή ομαδική και αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να συνδεθείτε με άλλους φοιτητές από την Κύπρο, να μοιραστείτε τις γνώσεις σας και να δικτυωθείτε.


business meeting flyer video template (5) (2).jpg




Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε με τη Global Education στο 22780250 ή μέσω email στο marketing@globaleducationcy.com.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ