Άνδρας με το μικρότερο πέος στον κόσμο διεκδικεί μια θέση στο ρεκόρ Γκίνες

Αφού δυσκολεύεται (γενικά) είπε να δοκιμάσει την τύχη του αλλού.

Article featured image
Article featured image

Ένας άντρας που ζει με το μικρότερο πέος στοχεύει να πετύχει ένα ρεκόρ για τον μικρότερο ανδρισμό στον κόσμο.

Ο Μάικλ Φίλιπς, 36 ετών, διαγνώστηκε με τη σπάνια πάθηση όταν αποφάσισε να επισκεφτεί έναν γιατρό λόγω ανησυχιών για το μέγεθος πριν από τέσσερις μήνες.

Είχε από καιρό ανησυχίες για το μέγεθος, με την πάθηση να έχει ταλαιπωρήσει τα ραντεβού και τη σεξουαλική του ζωή.

Αλλά αντί να ζει σε αμηχανία, ο Μάικλ έχει βάλει στόχο να κερδίσει έναν τίτλο του Παγκόσμιου Ρεκόρ Γκίνες.

Το μέσο μέγεθος πέους στο Ηνωμένο Βασίλειο κυμαίνεται από 3,5 έως 5,8 ίντσες.

Μάικλ, που ζει στη Βόρεια Καρολίνα, λέει ότι το πέος του μετράει λιγότερο από μια ίντσα.

intza.jpg



Ενημερώθηκε για πρώτη φορά για την ασυνήθιστη κατάστασή του στο γυμνάσιο, όταν αποκάλυψε το μέγεθος σε ένα κορίτσι για πρώτη φορά.

Ωστόσο, λόγω του ότι ξέσπασε σε γέλια, έκτοτε έχει εγκαταλείψει τη ζωή των ραντεβού.

Η κατάσταση του Michael σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει σεξ και πρέπει να ουρεί καθιστός, ενώ λέει επίσης ότι του θυμίζει το πρόβλημά του κάθε φορά που επισκέπτεται ένα μπάνιο.

«Στην πραγματικότητα έψαχνα να δω αν υπάρχει παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για το μικρότερο και να δω αν μπορώ να μπω για αυτό. Προσπαθώ να μετατρέψω ένα αρνητικό σε θετικό, οπότε προσπαθώ να κάνω τα πάντα θετικά – οπότε αν καταφέρω να βγάλω έναν τίτλο από αυτό, τότε είναι υπέροχο», είπε στη Sun.

mikro-peos.jpg



«Πήγα στο γιατρό πριν από περίπου τέσσερις ή πέντε μήνες με ανησυχίες για το μέγεθος του πέους μου. Πληροφορήθηκα ότι υπάρχει μια κατάσταση που ονομάζεται μικροπέος. Με παρέπεμψαν σε ουρολόγο. Πάντα ήξερα ότι ήταν μικρό, αλλά δεν ήξερα ότι υπήρχε μια προϋπόθεση για αυτό», πρόσθεσε.

Παράλληλα είπε πως «ο κύριος λόγος που πήγα στον γιατρό ήταν επειδή το πέος μου είναι στην πραγματικότητα πολύ μικρό για να κάνω σεξ.Είχα μερικές εμπειρίες σεξ και δεν μπόρεσα να το κάνω και πάντα. Από εκεί και πέρα ​​σταμάτησα να προσπαθώ να βγω ραντεβού και έχασα το ενδιαφέρον μου για αυτό».

Η πάθηση είχε τεράστιο αντίκτυπο στην αυτοπεποίθηση του Michael, αλλά παραμένει αβέβαιος για το αν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αυξηθεί το μέγεθός του.

Η επέμβαση μεγέθυνσης πέους μπορεί να αυξήσει το μήκος και την περίμετρο.

Η χειρουργική επέμβαση επιμήκυνσης περιλαμβάνει τη διαίρεση του αιωρούμενου συνδέσμου, ο οποίος συγκρατεί το πέος κοντά στο ηβικό οστό και το υποστηρίζει όταν είναι σε στύση.

Για να αυξηθεί η περιφέρεια, το λίπος λαμβάνεται από το στομάχι και το εσωτερικό των μηρών.

«Ήθελα να δω αν υπήρχε κάτι που θα μπορούσε να γίνει για να γίνει μεγαλύτερο», είπε ο Michael.


ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ