Η κυπριακή σειρά που θα δούμε σύντομα στο Netflix

Θα ταξιδέψει εκτός συνόρων στις 20 Σεπτεμβρίου.

Article featured image
Article featured image

H σειρά Famagusta ταξιδεύει όπως όλα δείχνουν εκτός συνόρων, καθώς από τις 20 Σεπτεμβρίου θα είναι πλέον διαθέσιμη και στο Netflix.

Η κυπριακή σειρά κάνει την είσοδό της στη διάσημη πλατφόρμα και αναμένεται να γίνει γνωστή παγκοσμίως. Την είδηση έκανε γνωστή ο Ανδρέας Γεωργίου, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Κύπριος ηθοποιός και σκηνοθέτης, ανακοίνωσε πως το Famagusta θα μπει στο Netflix, δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο με την παρουσίαση της σειράς στην πλατφόρμα. «Η Famagusta μας στο Netflix. Από 20 Σεπτεμβρίου», ανέφερε χαρακτηριστικά κάτω από την ανάρτησή του.

famagusta.jpg




H πλοκή

Ένα ζευγάρι νέων ανθρώπων (εκείνη 17 και εκείνος 19 ετών) χάνει την ημέρα της εισβολής το τριών μηνών μωρό του. Οι ίδιοι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον τόπο τους, την Αμμόχωστο, χάνοντας παράλληλα και κάθε ελπίδα να βρεθεί το μωρό τους.

Ένα βρέφος κατάφερε μέσα στο εφιαλτικό σκηνικό του πολέμου να επιβιώσει και σήμερα είναι ένας 50χρονος άντρας που τον παρακολουθούμε να ζει τη δική του ζωή στο Λονδίνο, παράλληλα με εκείνη της οικογένειάς του, στην Κύπρο, που αγνοεί την τύχη του.

Η επιστροφή του αγνοούμενου γιου στην πατρίδα του, με αφορμή ένα ντοκιμαντέρ για λογαριασμό μιας διεθνούς πλατφόρμας, αναμένεται να αποδειχθεί μοιραία τόσο για τη ζωή του, όσο όμως και για τις ζωές όλων των ηρώων της σειράς.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ