Τύπος νοίκιασε κατάλυμα με 1 δολάριο και δείχνει τι υπάρχει στο εσωτερικό του

Τα βασικά τα είχε πάντως.

Article featured image
Article featured image

Ένας Αμερικανός ταξιδιώτης θέλησε να μοιραστεί με τους ακολούθους του πώς είναι ένα δωμάτιο Airbnb που βρήκε στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης με μόλις 1 δολάριo ανά διανυκτέρευση.

Ο Μάικ Ράρι, ένας 22χρονος blogger με χιλιάδες συνδρομητές στο YouTube μοιράστηκε ένα βίντεο στους λογαριασμούς του στα social media με τίτλο: «Τι υπάρχει στο εσωτερικό ενός Airbnb του ενός δολαρίου;».

Η ακριβής τοποθεσία του ενοικιαζόμενου καταλύματος δεν είναι ξεκάθαρη, ωστόσο φέρεται να απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από την Chinatown της Μπανγκόκ.

airbnbi.png



Στο βίντεο, θα δείτε τον Αμερικανό ταξιδιώτη να ανεβαίνει μία σκάλα ενός ετοιμόρροπου κτηρίου και να βρίσκεται μπροστά σε μια βεράντα φτιαγμένη από «παλιοσίδερα».

Ανοίγοντας την πόρτα του οικονομικού Airbnb του δείχνει το ράντζο στο πάτωμα τυλιγμένο με μια κουνουπιέρα, έναν πλαστικό κάδο απορριμμάτων, έναν ανεμιστήρα και ένα συρτάρι για τα ρούχα του. Βέβαια, στον χώρο υπάρχει και μια αμερικανική σημαία «για να αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας» όπως λέει.

Και αυτές δεν ήταν οι μοναδικές μινιμαλιστικές ανέσεις. «Πρίζα και Wi-Fi», συνεχίζει λέγοντας στο βίντεο προτού βγει έξω, κατέβει ξανά τις σκάλες για να μας δείξει τα υπόλοιπα πράγματα που διατίθενται με το δωμάτιο και βρίσκονται κυρίως σε εξωτερικούς χώρους. «Πλυντήριο ρούχων. Εξοπλισμός γυμναστικής και ένας χώρος που εκτελεί χρέη κουζίνας και ο οποίος περιορίζεται ουσιαστικά σε ένα τραπέζι με συσκευές όπως μια κατσαρόλα ρυζιού, ένας βραστήρας και ένα κοινόχρηστο ψυγείο για όλους τους επισκέπτες του Airbnb, όπως τονίζει.

Στη συνέχεια δείχνει την επίσης κοινόχρηστη τουαλέτα και το ντους – έναν κουβά που μπορείς να γεμίσεις με νερό και μια κουτάλα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να το ρίξεις. «Δεν είναι και πολύ κουλ αυτό» ακούγεται να λέει. Κλείνοντας το βίντεο, αποκάλυψε ότι υπάρχει και ένα ντουλάπι που κλείνει με κλειδαριά και στο οποίο μπορείς να βάλεις τα υπάρχοντά σου πληρώνοντας μόλις 3 σεντς.



Πώς περιέγραψε ο ίδιος την εμπειρία του

Όπως είναι εύλογο, τα σχόλια κάτω από το βίντεο του blogger ήταν ποικίλα, με πολλούς να αδυνατούν να πιστέψουν ότι πλήρωσε μόλις 1 δολάριο, ενώ άλλοι ξαφνιάστηκαν από την «παράγκα» όπως τη χαρακτήρισαν.

Μιλώντας ο ίδιος στο περιοδικό People για την εμπειρία της διαμονής του, είπε ότι δεν τον πείραξε που χρειάστηκε να μοιραστεί το ψυγείο, την κουζίνα και το μπάνιο. «Πέρασα πραγματικά υπέροχα» λέει. «Απόλαυσα την παρέα των άλλων ανθρώπων που έμεναν εκεί, καθώς υπήρχαν άλλα τέτοια δωμάτια. Σίγουρα δεν ήταν πολυτέλεια, αλλά ήταν ωραία εμπειρία».

Και συνέχισε: «Το αγαπημένο μου μέρος ήταν η παρέα με τον οικοδεσπότη, καθώς δεν φιλοξενεί κόσμο για να βγάλει χρήματα αλλά για να μπορεί να γνωρίσει νέους φίλους από όλο τον κόσμο».

Με πληροφορίες από iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ