Ένα all day spot στην καρδιά της Λευκωσίας θα γίνει το νέο, αγαπημένο σου στέκι

Ένας ατμοσφαιρικός χώρος για lunch, brunch, cocktails αλλά και sushi.

Article featured image
Article featured image

Η νέα άφιξη στην καρδιά της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στην πολυσύχναστη λεωφόρο Βυζαντίου έρχεται για να μας προσφέρει μία εναλλακτική πρόταση all day εξυπηρέτησης με αρκετές ενδιαφέρουσες υπηρεσίες.

Ο λόγος για το εντυπωσιακό γωνιακό μαγαζί με το όμορφο όνομα Dandy που θα το ξεχωρίσεις από τις μαυρόασπρες ριγές τέντες του που καλύπτουν τον εξωτερικό του χώρο. Εκεί, μπορείς να καθίσεις από πολύ νωρίς το πρωί για να απολαύσεις τον καφέ σου μαζί με κάποιο από τα homemade αρτοποιήματα παραγωγής του καταστήματος.

DIO05671.width-800.jpg


dandy5.jpg



Ο χώρος είναι πολύ φωτεινός, κυριαρχεί το ξύλο και οι γήινες αποχρώσεις με αρκετές προσθήκες φυτών που δίνουν μία άλλη αίσθηση στο μαγαζί. Το Dandy αποτελεί ουσιαστικά ένα χώρο για όλες τις ώρες της ημέρας. Σερβίρει καφέδες, κρύα και ζεστά ροφήματα, σάντουιτς δικής του παρασκευής, πρωτεϊνούχα ροφήματα και τροφές, φρέσκες σαλάτες, αφράτα muffins και άλλες νόστιμες γλυκές και αλμυρές επιλογές.

dandy3.jpg



Τα σαββατοκύριακα εδώ θα μπορείς να απολαύσεις νόστιμο brunch ενώ τα απογεύματα θα καθίσεις αναπαυτικά στον χώρο για ένα after work drink ή δροσερό cocktail το οποίο μπορείς να συνοδεύσεις με ένα cheese platter για να το μοιραστείς με την παρέα σου. Εκείνο που μας εντυπωσίασε ακόμα περισσότερο στη νέα άφιξη της Βυζαντίου είναι τα εκλεκτά σούσι που θα φτάνουν ολόφρεσκα στο τραπέζι μας καθημερινά.

dandy.jpg



Το Dandy αποτελεί τη νέα άφιξη που θα θέλαμε να κάνουμε το νέο μας στέκι. Βρίσκεται σε ένα πολύ κεντρικό σημείο της πόλης, διαθέτει όμορφη διακόσμηση, άνετα καθίσματα, όμορφο διάκοσμο, νόστιμες επιλογές για φαγητό και σνακ, καλό καφέ, κοκτέιλ αλλά και sushi. Το νέο σποτ της πρωτεύουσας που όπως φαίνεται σίγουρα θα συζητηθεί.

Βυζαντίου 22, Λευκωσία. Δ-Κ 07.0-21.00.

Με πληροφορίες από Check In

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ