Η Ιμάν Κελίφ δίνει απαντήσεις με την επιτυχία της

Η Αλγερινή πυγμάχος προκρίθηκε στον τελικό.

Article featured image
Article featured image

Η Αλγερινή πυγμάχος, Ιμάν Κελίφ, η οποία βρέθηκε άθελά της στο επίκεντρο για τους πιο λάθος λόγους κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, προκρίθηκε στον τελικό της κατηγορίας 66 κιλών, εξασφαλίζοντας τουλάχιστον το αργυρό μετάλλιο. O τελικός θα λάβει χώρα την Παρασκευή, 9 Αυγούστου.

Η 25χρονη Αλγερινή, επικράτησε στον ημιτελικό της Ταϊλανδής, Γιαντζαέμ Σουβαναπένγκ, στα σημεία, μία νίκη που προέκυψε ομόφωνα από τους κριτές και θα αντιμετωπίσει στον τελικό, την Κινέζα, Λιού Γιανγκ.




Ενώ είχε ξεσπάσει σε κλάματα στο τέλος του προημιτελικού, αυτήν την φορά, η Κελίφ πανηγύρισε την νίκη της πηδώντας από χαρά, πριν τρέξει να αγκαλιάσει αγαπημένα της πρόσωπα που ήταν στις κερκίδες.

«Είμαι πολύ υπερήφανη για αυτό το νέο αποτέλεσμα», δήλωσε η Αλγερινή πυγμάχος και πρόσθεσε: «Έδωσα ό,τι είχα. Εργασθήκαμε ως ομάδα για χρόνια και το όνειρο έγινε πραγματικότητα».

Η Κελίφ μπήκε στο ρινγκ γνωρίζοντας την αποθέωση από τους θεατές, ενώ σημαίες της Αλγερίας κυμάτιζαν στις τέσσερις γωνίες του Court Philippe-Chatrier και η ιαχή «Ιμάν, Ιμάν» κυριαρχούσε στην ατμόσφαιρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ