Γνωρίζουμε το πρόσωπο πίσω από την κβαντική κλινική «Ασκληπιός» με έδρα το Παραλίμνι

Πώς λειτουργεί μια κβαντική κλινική.

Article featured image
Article featured image

Γνωριμία:

Είμαι η Γιούλα Πατέρα, γεννημένη στην Αμμόχωστο. Από το 1974, μετά την τουρκική εισβολή, ζω μόνιμα στην Αγία Νάπα. Σπούδασα ανθρωπιστικές επιστήμες στην Αθήνα, με ειδίκευση στη Φυσικοπαθητική, και συνέχισα τις σπουδές μου στην Ουγγαρία και Ρουμανία, όπου απέκτησα δίπλωμα στην ηλεκτρο-φυσιολογία και ηλεκτρο-ανατομία νέας χιλιετίας στο πανεπιστήμιο Victor Babeș. Η εξειδίκευσή μου είναι στην κβαντική βιο-ανάδραση.

IMG_2516(1) (002).jpeg



Έχω λάβει μέρος σε παγκόσμια συνέδρια εξωτερικού και πέρσι στο παγκόσμιο συνέδριο κβαντικής βιο - ανάδρασης και βιο - συντονισμού σαν ομιλήτρια.

IMG_2519.jpeg


IMG_2517.jpeg



Έχω κάνει πολλά σεμινάρια ενεργειακών θεραπειών στην Κύπρο, κβαντικής βιο -ανάδρασης, βιωματικά εργαστήρια προσωπικής ανάπτυξης και αυτό-βελτίωσης, διαλογισμού, ενδυνάμωσης κ.λπ.

IMG_2536 (002).jpeg


IMG_2541.jpeg

Το Γραφείο μου:

Η κβαντική κλινική μου βρίσκεται στο Παραλίμνι, όπου τα τελευταία 23 χρόνια προσφέρω ολιστικές θεραπείες. Στόχος μου είναι οι πελάτες να κατανοήσουν την αιτία των προβλημάτων τους, ώστε να μπορέσουν να ζήσουν μια ζωή απαλλαγμένη από στρες και γεμάτοι ευεξία και αναζωογόνηση.

IMG_2521.jpeg



Γιατί Κβαντική κλινική:

Στην κβαντική κλινική, αντιλαμβανόμαστε τον άνθρωπο ως μια ολιστική οντότητα, αποτελούμενη από το νου, το πνεύμα, την ψυχή και το σώμα . Προσεγγίζουμε τις ολιστικές προσεγγίσεις μας με βάση τις αρχές της κβαντικής φυσικής, αναλύοντας τις μικρότερες δομές της ύλης και της ενέργειας του ατόμου.


Τι κάνουμε στην πρώτη μας κβαντική συνάντηση:

Κατά την πρώτη συνάντηση, παρατηρούμε τον τρόπο που κινείται, αναπνέει και επικοινωνεί ο πελάτης, αν κάνει χειραψία ή είναι μαζεμένος. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια της κβαντικής συσκευής, εντοπίζουμε την πραγματική αιτία που οδηγεί σε ανισορροπίες και μπλοκαρίσματα και μετά ίσως να σωματοποιείται σε ασθένειες. Δεν εστιάζουμε στην ίδια την ασθένεια, αλλά στις αιτίες που την προκαλούν.

IMG_2520.jpeg



Διαχωρισμός:

Με την κβαντική βιοανάδραση, διαχωρίζουμε το σώμα σε διάφορα πεδία για να εντοπίσουμε τις αιτίες των προβλημάτων:

Περιβαλλοντικό πεδίο: Ο χώρος όπου ζει και εργάζεται το άτομο.

Πνευματικό πεδίο:
Ο τρόπος σκέψης του.

Κοινωνικό πεδίο:
Οι κοινωνικές, φυλετικές ή θρησκευτικές επιρροές.

Οικογενειακό πεδίο
: Οι οικογενειακές συνθήκες και πιέσεις.

Συναισθηματικό πεδίο:
Τα τραύματα από την παιδική ηλικία που επηρεάζουν την ενήλικη ζωή.

Φυσικό πεδίο: Τα σωματικά συμπτώματα, οι πόνοι η ασθένεια, που είναι το τελικό στάδιο της σωματοποίησης των ποιο πάνω .

Είναι σημαντικός αυτός ο διαχωρισμός για να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα τον πελάτη μας


Ολιστικές τεχνικές και μεθόδους που χρησιμοποιούμε για να βοηθήσουμε στην ευεξία και το στρες

Χρησιμοποιούμε προηγμένα ευρωπαϊκά μηχανήματα για την εφαρμογή κβαντικής βιο-ανάδρασης και βιο-συντονισμού, με σκοπό τη μείωση των πόνων και την ανακούφιση μέσω δονήσεων και μουσικής διορθώνοντας τα ενεργειακά πεδία. Επιπλέον, προσφέρουμε κβαντική και κλινική υπνοθεραπεία με ψυχανάλυση και διαλογισμό για την αντιμετώπιση ψυχικών μπλοκαρισμάτων και εθισμών, καθώς και ολιστική εξατομικευμένη θεραπευτική τροφή αποτοξινώσεις για την εξισορρόπηση του οργανισμού βάση της κβαντικής μέτρησης που έχει προηγηθεί. Οι ολιστικές μας θεραπείες βασίζονται στις αρχές κινεζικής και ινδικής ιατρικής, καθώς και σε τεχνικές Yumeiho και ρεφλεξολογίας, σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια και ενεργειακές τεχνικές.


Ενεργειακό πεδίο

Δίνουμε πολύ σημασία στο ενεργειακό πεδίο του σώματος, γιατί είναι το σύνολο εξωτερικών και εσωτερικών δραστηριοτήτων και παραγόντων που επηρεάζουν την υγεία και την ευεξία ενός ατόμου.

Ενεργειακό σώμα είναι μια έννοια που προέρχεται από την εναλλακτική ιατρική και τις παραδοσιακές ανατολικές φιλοσοφίες, όπως η κινεζική ιατρική και η ινδική Αγιουρβέδα, και συνδέεται στενά με την ιδέα της ζωτικής ενέργειας, γνωστής ως qi (ή chi) στην κινεζική παράδοση και prana στην ινδική. Στην αρχαία Ελλάδα πρώτος μίλησε και ανέπτυξε τις ενέργειες ο Αριστοτέλης. Ο πατέρας της ιατρικής Ιπποκράτης παρατηρούσε και λάμβανε υπόψη όλα τα φυσικά φαινόμενα πριν ακουμπήσει τον ασθενή του, παρατηρούσε την κατάσταση του περιβάλλοντος, τις καθημερινές συνήθειες, την ψυχολογική κατάσταση, συμπτώματα και ιστορικό ασθενούς και τέλος στην φυσική εξέταση.

Εμείς στο δικό μας Ασκληπιείο στο Παραλίμνι περιποιούμαστε τον πελάτη μας προσεκτικά όπως γινόταν στα αρχαία Ασκληπιεία . Όλες οι ενέργειες γύρω μας επηρεάζουν τη φυσική, συναισθηματική και ψυχική κατάσταση του ατόμου και μπορεί να διαταραχθεί από διάφορους παράγοντες όπως το στρες, οι αρνητικές σκέψεις, η κακή διατροφή ή ακόμα και τις περιβαλλοντικές συνθήκες που ζούμε. Οι ενεργειακές διαταραχές θεωρείται ότι προηγούνται των σωματικών συμπτωμάτων και μπορούν να οδηγήσουν σε ασθένειες εάν δεν αποκατασταθεί η ροή της ενέργειας.

IMG_2520.jpeg



Τι είναι η κβαντική βιοανάδραση και βιοσυντονισμός:

Η κβαντική βιο-ανάδραση και ο βιο-συντονισμός είναι σύγχρονες μέθοδοι εναλλακτικής ιατρικής που στοχεύουν στην εναρμόνιση του βιολογικού πεδίου του οργανισμού μέσω χρησιμοποιώντας την ηλεκτρομαγνητική αποκατάσταση.

Κβαντική Βιο-ανάδραση: Συνδυάζει την κβαντική φυσική με τη βιοανάδραση, για να ανιχνεύσει και να διορθώσει ανωμαλίες στο ενεργειακό πεδίο του σώματος. Χρησιμοποιεί τεχνολογίες που μετρούν τις ηλεκτρομαγνητικές εκπομπές και, αν βρεθούν ανισορροπίες, προτείνει ολιστικές θεραπείες ή αλλαγές στον τρόπο ζωής.

Βιο-συντονισμός: Επιδιώκει να επαναφέρει τη φυσική ισορροπία του οργανισμού μέσω συχνοτήτων που αντιστοιχούν στις φυσιολογικές δονήσεις του σώματος. Έρευνες δείχνουν ότι μπορεί να βοηθήσει σε καταστάσεις όπως το χρόνιο στρες και οι χρόνιοι πόνοι.

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό "Journal of Alternative and Complementary Medicine" το 2022 βρήκε ότι η θεραπεία με βιο - συντονισμό είχε σημαντικά θετικά αποτελέσματα στη μείωση των συμπτωμάτων του στρες και της ανησυχίας σε ασθενείς με χρόνιο στρες. Άλλες έρευνες έχουν αναδείξει την ικανότητα του βιο-συντονισμού να βοηθά στην ανακούφιση από χρόνιους πόνους και σε καταστάσεις που σχετίζονται με φλεγμονές.

Στην ουσία, οι δύο αυτές τεχνικές συνδυάζουν την παραδοσιακή γνώση της βιο - ανάδρασης και της ηλεκτρομαγνητικής θεραπείας.


Πώς εφαρμόζεται:

Με ιμάντες στο κεφάλι, χέρια, πόδια. Ο πελάτης κάθετε σε μια απαλή άνετη πολυθρόνα και μέσα σε 10 λεπτά εντοπίζονται οι στρεσογόνοι παράγοντες που επηρεάζουν την ολιστική του υγεία. Συζητούμε με τον πελάτη πιθανούς λόγους που μπορεί να συμβάλουν στο μπλοκάρισμα της ενέργειάς του και συστήνουμε ποια ολιστική αποκατάσταση μπορεί να ακολουθήσει μαζί μας. Το άτομο αποφασίζει αν θέλει να συνδυάσει και τα δύο μαζί με την θεραπεία του γιατρού του.

Βλέπουμε την κατεύθυνση του οργανισμού και από προς τα που μπορούν να υπάρξουν επιδεινώσεις.


Καταγραφή συναισθημάτων

Τα συναισθήματα επηρεάζουν τους νευροδιαβιβαστές που παίζουν κρίσιμο ρόλο στη ρύθμιση των συναισθημάτων. Είναι βασικά χημικές ουσίες που μεταφέρουν σήματα μεταξύ των νευρώνων στον εγκέφαλο και επηρεάζουν πολλές φυσιολογικές και ψυχολογικές λειτουργίες, όπως η διάθεση, το άγχος, η ευτυχία και η κατάθλιψη. Ακολουθούν μερικοί βασικοί νευροδιαβιβαστές που επηρεάζουν τα συναισθήματα:

Ολιστικές θεραπείες:

  • Κβαντική βιοανάδραση και βιοσυντονισμό
  • Κβαντική ολιστική θεραπεία τροφής ανάλυση αλλεργιογόνων που προκαλούν στρες
  • Αποτοξίνωση με αιθέρια έλαια και ενεργειακό μασάζ
  • Συμβουλευτική υπνοθεραπεία και αλλαγής τρόπου ζωής και συνηθειών
  • Καθοδήγηση (couching) για αυτοβελτίωση
  • Ενεργειακή θεραπεία κρανίου
  • Διαλογισμός
  • Εκμάθηση ζωτικής αναπνοής
  • Ρεφλεξολογία
  • Ανθοιαμάτων Bach – βοτανολογίας
  • Νευρογλωσσικός προγραμματισμός - NLP –



Μπορείτε να μας βρείτε:

QUANTUM BIO HOLISTIC HEALTH CENTER ASKLIPIOS

Alikarnasou 12 Gray City tt, Paralimni, Cyprus

+357 99 421727

ypnaturalhealth@gmail.com


Fb: https://www.facebook.com/ypnaturalhealth/

Instagram: https://www.instagram.com/dr_nd_yioula_patera/?hl=en

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/dr-nd-yioula-patera-phd-2889b436/

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ