Τι (θα) παίζει με τον καιρό το σαββατοκύριακο;

Και άνοδο και πτώση της θερμοκρασίας και ήλιο και βροχές.

Article featured image
Article featured image

Με ποικιλία συναισθημάτων, θερμοκρασιών και διαθέσεων έρχεται ο καιρός και αυτό το σαββατοκύριακο, καθώς σύμφωνα με το kitasweather ο καιρός θα έχει διάφορες διακυμάνσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου που θα μας επηρεάσουν μέχρι και την αργία της Τρίτης.

Σήμερα Σάββατο, ο καιρός θα είναι αρχικά παντού ηλιόλουστος ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν λίγες τοπικές νεφώσεις στα ορεινά, με την πιθανότητα βροχής να βρίσκεται στο 0% σε όλες τις περιοχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο κυρίως στο εσωτερικό και ορεινά/ημιορεινά, για να κυμανθεί γύρω στους 3-6 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας γύρω στους 37 βαθμούς Κελσίου στη Λευκωσία, γύρω στους 31 έως 34 βαθμούς Κελσίου στα παράλια (αναλόγως περιοχής) και γύρω στους 25 βαθμούς Κελσίου στο Τρόοδος (1900 μέτρα).

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι παντού ηλιόλουστος ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά/ημιορεινά και πιο τοπικά στο εσωτερικό, με την πιθανότητα βροχής να βρίσκεται και πάλι στο 0% σε όλες τις παράλιες περιοχές ενώ στη Λευκωσία και στο Τρόοδος (1900 μέτρα), η πιθανότητα βροχής ανέρχεται στο 10%. Κατά τις βραδινές ώρες τοπικά, κυρίως στο εσωτερικό και παράλια αναμένεται να σχηματιστεί ομίχλη και χαμηλή νέφωση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί γύρω στους 2-3 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας γύρω στους 34 βαθμούς Κελσίου στη Λευκωσία, γύρω στους 30 έως 33 βαθμούς Κελσίου στα παράλια (αναλόγως περιοχής) και γύρω στους 22 βαθμούς Κελσίου στο Τρόοδος (1900 μέτρα).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ