Έρχεται ένα νέο χαρακτηριστικό που αλλάζει (ριζικά) τα stories του Instagram

Αν δεν εμφανίστηκε ακόμη στον λογαριασμό σας, θα το δείτε σύντομα.

Article featured image
Article featured image

Ένα χαρακτηριστικό που αλλάζει μια για πάντα το πώς αλληλεπιδρούν οι χρήστες με τα Stories άρχισε να λανσάρει το Instagram εδώ και μερικά 24ωρα. Μέχρι πρότινος ήταν συγκεκριμένοι οι τρόποι αλληλεπίδρασης με ένα Story, καθώς μπορούσατε να απαντήσετε στον χρήστη που το ανέβασε μέσω DM και αυτό πλέον αναβαθμίζεται.

Το νέο χαρακτηριστικό λοιπόν που λανσάρει το Instagram είναι τα σχόλια στα Stories, αν και μπορεί να μην το έχετε δει ακόμη στον δικό σας λογαριασμό, ωστόσο δεν θα αργήσει. Πράγματι, με τρόπο που θυμίζει τα σχόλια στις αναρτήσεις και τα οποία ο κόσμος είναι εξοικειωμένος, μπορείτε πλέον να σχολιάσετε στο Story του φίλου σας για παράδειγμα και έτσι αυτός που το ανέβασε δεν θα λαμβάνει σε DM την απάντηση.

Τα σχόλια θα παραμένουν στα Stories για όσο διαρκεί το εκάστοτε Story και δεν εμφανίζονται πουθενά αλλού. Όσο για την ορατότητά τους, τα σχόλια στα Stories θα εμφανίζονται σε όσους ακολουθούν τον εκάστοτε λογαριασμό.

vr03DH8.png



Ο χρήστης που ανεβάζει ένα Story έχει την επιλογή πλέον να ενεργοποιήσει ή να απενεργοποιήσει τη δυνατότητα σχολιασμού στα stories -πράγμα χρήσιμο ειδικά για τους content creators. Φυσικά θα μπορείτε ακόμη να σχολιάσετε ιδιωτικά με DM και να απαντήσετε στα Stories.

Το ότι υπάρχουν σχόλια σε ένα Story θα φαίνεται με ένα ειδικό αχνό πλαίσιο και τη φωτό προφίλ των σχολιαστών. Με αυτήν την κίνηση το Instagram προσδοκεί να ανεβάσει το engagement μεταξύ φίλων και γνωστών στα stories και να ξεκινήσουν μια κουβέντα. Το σίγουρο είναι ότι μεταμορφώνονται και παίρνουν μια πιο διαδραστική μορφή από όση είχαν στο παρελθόν.


Με πληροφορίες από unboxholics

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ