Οι φωτογραφίες του γάτου άρχισαν να γεμίζουν τα social media, με τον Peanut να γίνεται η μασκότ της Vat & Fiddle – μάλιστα του έδωσαν και την ονομασία Screech από το διακριτικό νιαούρισμά του. Οι υπεύθυνοι του μαγαζιού, πέρα από το προώθηση της παμπ, παράλληλα προσπαθούσαν να εντοπίσουν και τους ιδιοκτήτες του γάτου – ωστόσο, δεν βγήκε κάποια άκρη από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Έτσι αποφάσισαν να πάνε σε ένα κτηνιατρείο, όπου αποδείχθηκε ότι ο Peanut ήταν τσιπαρισμένος. Οι γιατροί κατάφεραν να βρουν τα στοιχεία του σπιτιού του και να επικοινωνήσουν με τους ιδιοκτήτες του.
Μετά από περίπου τρεις εβδομάδες, ο Peanut επέστρεψε σπίτι του, με το προσωπικό της παμπ να τον αποχαιρετά στα social media. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο γάτος έκανε ζωάρα στο Νότιγχαμ και δεν είχε καμία διάθεση να σταματήσει.