Μάθε πώς να ξεχωρίζεις την αυθεντική τσάντα από τη μαϊμού

Αγόρασες Louis Vuitton ή Λουί Μπητόν;

 


Article featured image
Article featured image

Εν μέσω κρίσης (που καλά κρατεί), η Athens Voice έφτιαξε ένα άρθρο δίνοντάς μας μερικά tips που θα μας βοηθήσουν να ξεχωρίσουμε μια αυθεντική Chanel, Louis Vuitton ή Hermès από μια «μούφα» -όσο καλή αντιγραφή κι αν είναι.

Τα μονογράμματα, οι ραφές, οι κωδικοί, η φόδρα, το λογότυπο, οι στάμπες, η χρονιά κατασκευής είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που μπορείς να ελέγξεις για να είσαι σίγουρος ότι δεν πιάστηκες κορόιδο.

Αυτά φυσικά είναι τα προφανή. Επίσης, μια αυθεντική τσάντα από μια μαϊμού μπορείς να την ξεχωρίσεις και από τα παρακάτω «tips» που βρήκαμε σε σχόλια [αθάνατο-ελληνικό-χιούμορ] αναγνωστών του εν λόγω άρθρου στο facebook και είναι ίσως εξίσου χρήσιμα και κατά πολύ πιο απολαυστικά:



1. Επίσης, βοηθάει το σημείο αγοράς. Εάν πχ είναι σε υπαίθριο χώρο ο πωλητής και οι τσάντες σε κουβέρτα, ίσως και να είναι ύποπτο! Ανατρέξτε σε αυτό το άρθρο όταν είστε πχ στη λαϊκή και βρήκατε εκεί την τσάντα των ονείρων σας! Πρέπει να έχει άδεια για να πουλήσει Louis Vuitton μικροπωλητής; Επίσης, βιβλία έχει ανοίξει; Αποδείξεις εκδίδει; Να τα λέμε και αυτά.

2. Η τσάντα φαίνεται από το άτομο που την κρατά και πάει πακέτο με το σύνολο της εμφάνισης… Από εκεί καταλαβαίνεις την αυθεντικότητα...

3. Ανοίγεις την τσάντα και δοκιμάζεις να βάλεις μέσα μια μπανάνα... Αν τη φάει τότε defacto είναι μαϊμού.

4. Όποια, όμως, τσάντα και να πάρεις σταμάτα να την κρατάς με το χέρι ψηλά σαν να έχεις πάθει αγκύλωση.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ