Άντρες στην Κύπρο βγήκαν ραντεβού με το αυτοκίνητό τους στο Valentine's Day

14 Φεβρουαρίου και εσύ για ακόμα μια φορά αγόρασες λουλούδια, πήγες σε ένα καλό εστιατόριο, έγινες ρομαντικός, είπες λόγια αγάπης – όχι ότι πιστεύεις εσύ σε αυτά, αλλά λόγω της ημέρας μην φας και παντόφλα στο σπίτι! Ποιος είπε όμως ότι έρωτας έχει όρια και στερεότυπα; Και ποιος καθορίζει ότι μπορούμε να αγαπήσουμε και να είμαστε ερωτευμένοι μόνο με έναν άντρα ή μια γυναίκα;

 


Article featured image
Article featured image

Για τους πιο κάτω τύπους τουλάχιστον τέτοια στερεότυπα δεν ισχύουν, αφού όπως οι ίδιοι δηλώνουν ο δικός τους έρωτας είναι το αμάξι τους, το οποίο είναι μοναδικό στο είδος του και είναι πολύ περήφανοι γι’ αυτό.

Η ομάδα Scirocco Club Cyprus, η οποία μετρά λιγότερο από ένα χρόνο ζωής αποτελείται από ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Volkswagen Scirocco, οι οποίοι είναι κυριολεκτικά κολλημένοι με το συγκεκριμένο μοντέλο, το οποίο όπως μας ανέφεραν δεν υπάρχει μεγάλος αριθμός τέτοιων αυτοκινήτων στην Κύπρο.

Επειδή λοιπόν τον έρωτα και την αγάπη σου πρέπει να την φροντίζεις και να την τιμάς με κάθε τρόπο, οι ίδιοι επέλεξαν ένα πρωτότυπο τρόπο να δείξουν για ακόμη μια φορά την αγάπη τους, στο αυτοκίνητο τους, βγαίνοντας ραντεβού μαζί του την ημέρα των ερωτευμένων, προσφέροντας του μάλιστα και μια ανθοδέσμη.

«Άλλωστε το Scirocco μου δεν μου γκρινιάζει ποτέ», αναφέρει στη CITY ένας εκ των ιδρυτικών μελών του group.

Η ομάδα του Scirocco Club Cyprus, όμως δεν περιορίζει τη δράση της μόνο σε ερωτικά ραντεβού, αφού παράλληλα διοργανώνει πορείες στην ορεινή Κύπρο για να φέρει κοντά τους ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, με την 3η πορεία μάλιστα να διοργανώνεται την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στο Ομόδος.

«Σαν ομάδα έχουμε δημιουργήσει το δικό μας logo και έχουμε τυπώσει κάρτες και αυτοκόλλητα, τα οποία μοιράζουμε στα μέλη μας κάθε φορά που συναντιόμαστε, στόχος είναι κάθε φορά που εντοπίζουμε ένα Scirocco στο δρόμο, να αφήνουμε μια κάρτα με τα στοιχεία του group με την ελπίδα σε κάποια στιγμή να συγκεντρώσουμε όλους του ιδιοκτήτες Scirocco και να μεγαλώσει η ομάδα».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ