5 λόγοι γιατί θα πάμε στους Χαρούλη, Μπαλάφα, Πασχαλίδη, Θηβαίο

Το διήμερο 8 και 9 Ιουνίου, στο γήπεδο του Ορφέα στην εντός των τειχών Λευκωσία, θα πραγματοποιηθούν 4 πολύ σπουδαίες συναυλίες, με χαμηλό όμως εισιτήριο!

 


Article featured image
Article featured image

Αν ψάχνεις λόγους για να πας στη μία ή (ακόμα καλύτερα) και στις δύο συναυλίες, πέρα από το προφανές που αφορά ίδια τα ονόματα και τη φήμη που συνοδεύει το κάθε ένα από αυτά, θεωρητικά θα τους βρεις διαβάζοντας παρακάτω.

 

1. Καταρχάς, το εισιτήριο είναι μόλις στα €27 και για τα δύο βράδια (και τις 4 συναυλίες), εφόσον το προαγοράσεις (περίπου δηλαδή όσο πληρώνεις στην Κύπρο για μία και μόνο συναυλία καλλιτέχνη του βεληνεκούς του Χαρούλη), ενώ στο ταμείο της εισόδου η τιμή θα είναι στα €30. Για ένα βράδυ, η προπώληση είναι στα €18, ενώ στο ταμείο (την ώρα της συναυλίας) θα ανεβαίνει στα €22.

2. Σε κάθε ένα από τα δύο βράδια θα παρουσιαστούν δύο ξεχωριστές συναυλίες. Αρχίζοντας από τις 20.00, στις 8 Ιουνίου, αρχικά θα τραγουδήσει ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ενώ μετά θα πραγματοποιηθεί και η δεύτερη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη μέχρι και τη 01.00. Το ίδιο θα συμβεί και το επόμενο βράδυ με τους Χρήστο Θηβαίο και Μίλτο Πασχαλίδη. Ενδέχεται, όμως, σε κάθε ένα από τα δύο βράδια οι εκάστοτε καλλιτέχνες να μας εκπλήξουν επιλέγοντας να εμρηνεύσουν και κάποια τραγούδια μαζί!

3. Κάθε ένας από τους καλλιτέχνες θα έρθει Κύπρο και φυσικά θα βγει επί σκηνής με τη δική του ξεχωριστή πολυμελή μπάντα.

4. Και οι 4 καλλιτέχνες έχουν να παρουσιάσουν και καινούργιο υλικό. Ο Χαρούλης από τον «Δωδεκάλογο του γύφτου» σε ποίηση Κωστή Παλαμά, ο Μπαλάφας από το «Λίκνο», ο Θηβαίος από το «Σιδερένιο Νησί» και τέλος, ο Πασχαλίδης από τις «Περσείδες».

5. Τέλος, στον χώρο του γηπέδου, λόγω και της μεγάλης διάρκειας της κάθε βραδιάς, θα πωλείται φαγητό και ποτό, όπως σουβλάκια, μπέργκερ και λουκάνικα, καθώς επίσης και μπύρες, κοκτέιλ και άλλα ποτά.



Πληροφορίες: 99810011

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ