Αυτό είναι ίσως το πιο «καμένο» tweet του Ελλαδίτη Υπουργού Άμυνας

Κι εκεί που λες ότι ο Πάνος Καμένος το έχει τερματίσει, κάνει μια κίνηση ματ και ξαναβγαίνει μπροστά. Έτσι για να μη βαριόμαστε.

 


Article featured image
Article featured image

Θα μπορούσε να ήταν είδηση στα «Ξεροτήανα Πάφου» ή στο ελληνικό «Κουλούρι», αλλά και πάλι αν ήταν τρόλ όλο αυτό δεν θα ήταν τόσο καλό.

Η είδηση που απασχολεί την γείτονα χώρα Ελλάδα από νωρίς σήμερα, αφορά για ακόμα μια φορά τις «αταξίες» του Υπουργού Άμυνας της χώρας Πάνου Καμένου ή του παιδιού του (όπως υποστηρίζει) στα social media.

Ενεργός χρήστης του twitter, ο Πάνος Καμένος πολύ συχνά δημιουργεί φασαρία με τις διάφορες αναρτήσεις του, αυτή τη φορά όμως μάλλον το παράκανε αφού καταλάθος (;) ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μια φωτογραφία που απεικόνιζε μια γραβάτα με μικρά αντρικά γεννητικά όργανα. Και όλο αυτό την ώρα που η χώρα βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις για το κρίσιμο eurogroup για το ελληνικό χρέος και το ύψος της επόμενης δόσης.

Κάποιος με χιούμορ ίσως να χαρακτήριζε τη συγκεκριμένη ανάρτηση ως προμήνυμα για το αποτέλεσμα του eurogroup, αλλά και πάλι ποιος έχει τόσο χιούμορ;

Το tweet αφαιρέθηκε σχεδόν αμέσως, με τον Υπουργό να αναρτά δεύτερο δικαιολογητικό tweet υποστηρίζοντας πως όλο αυτό έγινε καταλάθος από τον γιο του. Πλέον όμως ήταν αργά αφού όλο αυτό είχε ήδη καταγραφεί ως ιστορικό ντοκουμέντο. 

 



 



Με πληροφορίες από το LUBEN


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ