Κάνουμε μπάνιο σε (τέσσερις) πισίνες με θαλασσινό νερό

Αν είσαι λάτρης της αλμύρας αλλά παράλληλα αγαπάς την αίσθηση του μπάνιου σε μια πισίνα, σου έχουμε καλά νέα!

 


Article featured image
Article featured image

Είναι αυτό που φαντάζεσαι. Ανακαλύψαμε πισίνες με θαλασσινό νερό.

Πέρα από την ίδια την αίσθηση, ένας επιπλέον και σημαντικός λόγος για να προτιμήσει κανείς το θαλασσινό νερό, είναι και οι θεραπευτικές ιδιότητες που έχει! Ως γνωστό, μέχρι και ο Ιπποκράτης μίλησε για τη θαλασσοθεραπεία η οποία είναι ευεργετική για το δέρμα, το σώμα και τη ψυχή.

Οπότε, την επόμενη φορά που θα θες να κάνεις το μπάνιο σου σε θαλασσινό νερό, μάθε πως εκτός από την θάλασσα που ευτυχώς προσφέρεται σε γερές δόσεις στο νησί μας, υπάρχουν και 4 πισίνες που αντί για χλώριο χρησιμοποιούν νερό θαλασσινό.

Άντε και καλές βουτιές!

 

Nicosia Gym & Spa Center  /  Λευκωσία

Το γυμναστήριο «Nicosia Gym & Spa Center», στη Λευκωσία (περιοχή Παρισσινού), διαθέτει δύο πισίνες ανοικτές προς το κοινό, οι οποίες διαθέτουν θαλασσινό νερό.

Βάλτε μαγιό, αντηλιακό και απλώς επιλέξτε αν θέλετε να κολυμπήσετε στην εσωτερική, ή την εξωτερική πισίνα του γυμναστηρίου (διαθέτουν και οι δύο θαλασσινό νερό) και απολαύστε τις βουτιές σας παρέα με lounge μουσική.

Μάλιστα, η εξωτερική πισίνα είναι περιτριγυρισμένη από καταπράσινους κήπους.

Η είσοδος στις πισίνες (για όσους δεν είναι μέλη του γυμναστηρίου) είναι στα 7 ευρώ για ενήλικες και 5 ευρώ για παιδιά.

Οι πισίνες του γυμναστηρίου λειτουργούν καθημερινά, από τις 07.30 μέχρι και τις 20.00.

 

 

K.H.G Stone-Wood Cottages Rentals  /  Πλάτρες επ. Λεμεσού

Το αγροτουριστικό κατάλυμα στις Πλάτρες με την ονομασία «K.H.G Stone-Wood Cottages Rentals» διαθέτει στον εξωτερικό του χώρο μια πισίνα με αλμυρό νερό, το οποίο έχει όλες τις ιδιότητες του θαλασσινού νερού.

Στην πισίνα του καταλύματος μπορούν να κολυμπήσουν ωστόσο μόνο οι ένοικοι.

Προς ενοικίαση διατίθενται μεζονέτες στις οποίες μπορούν να διανυκτερεύσουν μέχρι και 5 άτομα, Family Studios, αλλά και κανονικά Studios.

 

 

Ξενοδοχείο Anassa  /  Νέο Χωριό, επ. Πάφου

Στο πανέμορφο ξενοδοχείο Anassa στην Πάφο θα βρεις μεταξύ άλλων και την πισίνα με την ονομασία «Thalasso Jet», η οποία βρίσκεται σε εσωτερικό χώρο και γεμίζει με θαλασσινό νερό απευθείας από τη θάλασσα της Πόλις Χρυσοχούς.  

Το νερό στη συνέχεια θερμαίνεται στους 37 βαθμούς.

Η πισίνα «Thalasso Jet» είναι διαθέσιμη για τους ένοικους του Anassa, αλλά και για τους εξωτερικούς επισκέπτες που έχουν κάνει κράτηση στο Thalassa Spa.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ