Οι Κύπριοι δεν θα χρειάζονται πλέον βίζα για το Κατάρ

Αξιωματούχοι του Κατάρ ανακοίνωσαν έναν κατάλογο 80 εθνικοτήτων, για είσοδο στη χώρα χωρίς θεώρηση διαβατηρίων και όπως διευκρίνισαν το μέτρο θα έχει άμεση ισχύ.

 


Article featured image
Article featured image

Η Κύπρος και η Ελλάδα συγκαταλέγονται ανάμεσα στις χώρες οι πολίτες των οποίων δεν θα χρειάζονται πλέον βίζα για το Κατάρ.

Οι χώρες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Η πρώτη κατηγορία αποτελείται από 33 χώρες (συμπεριλαμβανομένου της Κύπρου, Ελλάδας, Τουρκίας και οι πλείστες χώρες της ΕΕ).

Για τους πολίτες των χωρών αυτών θα εκδίδεται άδεια εισόδου κατά την άφιξη στο Κατάρ.

Η άδεια αυτή θα έχει ισχύ 180 μέρες από την ημερομηνία έκδοσης και θα επιτρέπει μια ή πολλαπλές εισόδους στη χώρα (μέχρι 90 μέρες). 

Οι ταξιδιώτες θα πρέπει να παρουσιάζουν έγκυρο διαβατήριο με ισχύ τουλάχιστον έξι μηνών και ένα επιβεβαιωμένο εισιτήριο επιστροφής.

Στη δεύτερη κατηγορία περιλαμβάνονται 47 χώρες. Ο επισκέπτης θα δικαιούται να παραμείνει έως 30 ημέρες στο Κατάρ (πολλαπλές είσοδοι) με τη δυνατότητα να ζητήσει παράταση της άδειας για άλλες 30 ημέρες. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνεται το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιρλανδία, η Ρωσία, οι ΗΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ. 


πηγη: κυπε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Δορυφόρος κατέγραψε βίντεο με ηφαίστειο που εξερράγη για πρώτη φορά εδώ και σχεδόν 500 χρόνια

Article featured image

Πώς το βαρύτερο έντομο στον κόσμο, που ζυγίζει όσο ένα ποντίκι, γλίτωσε από την εξαφάνιση

Article featured image

Ο περίεργος λόγος που έγινε ξανά viral η περίφημη τοιχογραφία του Μαραντόνα στη Νάπολη