Με άρωμα γυναίκας… στο Almyra

Μια ωραία εκδήλωση με την παρουσία δύο αξιόλογων γιατρών, ενός make-up artist και δύο μουσικών… για έναν κόσμο χωρίς λευχαιμία.

 


Article featured image
Article featured image

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα μαζί με το ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο, διοργανώνουν το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 18:00, τη φιλανθρωπική εκδήλωση με τίτλο «Με άρωμα γυναίκας…για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία!».

Σκοπός της όλης εκδήλωσης είναι η οικονομική ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος και η προώθηση του οράματος του… για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία!

Εκεί θα βρίσκονται δύο αξιόλογοι γιατροί, ο Δρ. Ανδρέας Σταυρούλης Μαιευτήρας - Γυναικολόγος στο American Medical Center (Λευκωσία) και Ygia Polyclinic (Λεμεσός) καθώς και ο Δρ. Γιώργος Άστρας, ειδικός Παθολόγος Ογκολόγος, επικεφαλής της ογκολογικής μονάδας του American Medical Center (Λευκωσία) και του Germany Oncology Center (Λεμεσός), όπου θα παρουσιάσουν πολύ ενδιαφέροντα θέματα υγείας που αφορούν κάθε γυναίκα.

Επίσης, στην εκδήλωση θα είναι και ο γνωστός Make Up Artist BeautyLine Μάικ Ορφανίδης, όπου θα δώσει χρήσιμες συμβουλές ομορφιάς για κάθε γυναίκα.

Μετά τις παρουσιάσεις θα υπάρχει κοκτέιλ.

Μουσικά, θα ντύσουν την όλη εκδήλωση ο Τεύκρος Νεοκλέους (τραγούδι - κιθάρα) και ο Όμηρος Αντρέου (κοντραμπάσο).

Την εκδήλωση στηρίζει το ξενοδοχείο Almyra.

Για εισιτήρια (τιμή εισιτηρίου €20) και πληροφορίες στο 22210858, 95119565, 26888705.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ