Οι Cyprus From Air κατέβηκαν (ξανά) στα έγκατα της κυπριακής γης

«Ένα φανταστικό μέρος σε μια απίστευτη τοποθεσία, εντελώς ανεξερεύνητο. Η υπόγεια Κύπρος, μοιάζει βγαλμένη από άλλο πλανήτη».

 


Article featured image
Article featured image

Αυτό ήταν το πρώτο σχόλιο της Cyrpus From Air, όταν τους ζητήσαμε να μας δώσουν πληροφορίες για την καινούργια τους, ομολογουμένως πολύ εντυπωσιακή, ανακάλυψη.

Η ομάδα, για ακόμη μια φορά «εισήλθε» στα έγκατα της κυπριακής γης ανακαλύπτοντας ένα εξωπραγματικό σημείο, όπως το χαρακτήρισαν οι ίδιοι. Όπως αναφέρουν, μέσα στο σπήλαιο υπάρχουν παντού χνάρια από ζώα όπως ανθρωποπούλια, αλεπούδες και άλλα άγρια πτηνά.

«Δεν είναι εύκολη η πρόσβαση, λόγω του σημείου που βρίσκεται και το οποίο δεν μπορούμε με τίποτα να αποκαλύψουμε. Το μόνο που μπορούμε ίσως να δώσουμε ως πληροφορία είναι πως όπως φαίνεται από τα ευρήματα, πρόκειται για ένα ανεξερεύνητο εγκαταλελειμμένο μεταλλείο πουρόπετρας».  

Η αλήθεια είναι, παρότι τους πιέσαμε πολύ, δεν καταφέραμε να τους αποσπάσουμε επιπλέον πληροφορίες, αφού όπως μας τόνισαν υπάρχει μεγάλος βαθμός επικινδυνότητας αν μαθευτεί η τοποθεσία του σημείου.

Ευτυχώς, υπάρχουν οι φωτογραφίες! 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ