10 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζεις για τον Κύπριο κριτή του «My Style Rocks»

Δουλεύει αθόρυβα και εκφράζεται -σχεδόν αποκλειστικά- μέσα από τη δουλειά του. Ο ταλαντούχος Κύπριος σχεδιαστής μόδας Στέλιος Κουδουνάρης, τηλεοπτικά, μπήκε στη ζωή μας πολύ πρόσφατα, ως κριτής στο show «My Style Rocks», που μεταδίδεται κάθε απόγευμα αλλά και κάθε Παρασκευή στις 21:00 από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ.

 


Article featured image
Article featured image

Εντούτοις, ο Στέλιος Κουδουνάρης εδώ και χρόνια αποτελεί ένα από τα κορυφαία ονόματα στο χώρο της μόδας, όχι μόνο, σε Κύπρο και Ελλάδα -όπου ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια- αλλά και στο εξωτερικό, με τις δημιουργίες του να διανέμονται στην Αυστρία, τη Δανία, την Πολωνία, τη Βρετανία, την Ιταλία και την Κορέα.

 

Ποιος είναι όμως ο Στέλιος Κουδουνάρης;

 

#1: Γεννήθηκε το 1981 στην Κύπρο και από πολύ μικρή ηλικία βρέθηκε στο χώρο της μόδας, αφού η οικογένεια του διατηρούσε μία επιχείρηση μόδας.

 

#2: Ως εμπορικό σήμα του brand του χρησιμοποιεί το κυπριακό Αγρινό, αφού όπως δηλώνει, θέλει να γνωστοποιήσει σε όλο τον κόσμο την καταγωγή του.

#3: Ο σχεδιαστής έχει στο ενεργητικό του 18 γυναικείες και 13 ανδρικές προσωπικές συλλογές.

 

#4: Οι συλλογές του παρουσιάζονται και σε εμπορικές εκθέσεις κάθε χρόνο σε Λονδίνο, Παρίσι και Μιλάνο.

 



#5: Μόλις το 2008 δημιούργησε το δικό του brand «STELIOSKOUDOUNARIS», με το οποίο, σήμερα, 9 χρόνια μετά, έχει καταφέρει να γίνει γνωστός Κύπρο, Ελλάδα και εξωτερικό.

 

#6: Κατερίνα Παπουτσάκη, Demy, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Τάμτα, Σάκης Ρουβάς, Θοδωρής Μαραντίνης, Δούκισσα Νομικού, Ευριδίκη, Έλλη Κοκκίνου, Έλενα Παπαρίζου, Σμαράγδα Καρύδη, είναι μόνο μερικοί από τους διάσημους οι οποίοι έχουν φορέσει δημιουργίες του.

 

#7: Ο ίδιος επιμένει ελληνικά, αφού επιλέγει να δημιουργεί τις συλλογές του αποκλειστικά και μόνο στην Ελλάδα και απ’ εκεί σε όλο τον κόσμο.

 

#8: Οι συλλογές του χαρακτηρίζονται από έντονα φουτουριστική διάθεση θυμίζοντας, για πολλούς, κοστούμια ταινιών επιστημονικής φαντασίας.

 



#9: Ο ίδιος χαρακτηρίζει τον εαυτό του τρομερά εσωστρεφή, ονειροπόλο, σχολαστικό, εργατικό και ταυτόχρονα λίγο τεμπέλη, πεισματάρη, δημιουργικό και κατά περιόδους ιδιόρρυθμο και κυκλοθυμικό.

 

#10: Η μόδα για τον ίδιο είναι ο τρόπος του για να εξωτερικεύει και να μεταφέρει τα συναισθήματά του στον υπόλοιπο κόσμο. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ