8 λόγοι για να επισκεφθείς και φέτος το Φεστιβάλ Mind, Body & Spirit

Το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Νοεμβρίου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν προς το Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία.

 


Article featured image
Article featured image

Εκεί, θα πραγματοποιηθεί για ακόμη μια χρονιά το Mind, Body & Spirit Festival από τις 10.30, μέχρι τις 21.00.

Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι 8 ευρώ την ημέρα και στην τιμή περιλαμβάνονται όλες οι διαλέξεις, μαθήματα, εργαστήρια και παραστάσεις.

Πιο κάτω παρουσιάζουμε 8 λόγους που αξίζει να επισκεφθείτε φέτος το φεστιβάλ:

1. Το Mind, Body & Spirit Festival Λευκωσίας 2017 γιορτάζει την 15η επέτειο του στις 4 και 5 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία ως μία συνεχή ολιστική έκθεση και φεστιβάλ, η οποία φιλοξενεί πάνω από 3000 επισκέπτες κάθε χρόνο. Αν δεν έχετε επισκεφθεί ξανά το φεστιβάλ, αξίζει τον κόπο μία επίσκεψη.

 

2. Βρείτε την ευκαιρία να γνωρίσετε και να διδαχθείτε από τους καλεσμένους του φεστιβάλ, οι οποίοι έρχονται από το εξωτερικό. 

 

3. Περισσότερες από 80 δωρεάν διαλέξεις, μαθήματα και εργαστήρια για να λάβετε μέρος!

Αυτά περιλαμβάνουν: Γιόγκα, Dharma yoga, Tibetan Healing yoga, Kundalini, Jivamukti, AcroYoga, Aerial Yoga, Yin yoga, Raja Yoga, Mythic Yoga, Ashtanga, Hatha, Vinyasa yoga και άλλα.

Εργαστήρια: Μάθετε μυστικά και τεχνικές αναπνοής, τεχνικές διαλογισμού, διαλογισμό με didgeridoo,Gong bathing,  Διαλέξεις για σχέσεις, το συνειδητό και υποσυνείδητο μυαλό, μυστικά ελέγχου του μυαλού σας, υπνοθεραπεία, NLP, τη δύναμη των πεποιθήσεων, το νόμο της έλξης και άλλα πολλά.

 

4. Μπορείτε επίσης στον εξωτερικό χώρο του φεστιβάλ να συμμετέχετε σε εργαστήρια όπως: ντράμινγκ, χορό (mexican, biodanza, contact improvization) και διαλογιστικές πολεμικές τέχνες όπως: ται τσι και τσι γκόνγκ,

Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να απολαύστε τις μίνι συναυλίες και παραστάσεις του φεστιβάλ:

Αν έχετε κάποιο δικό σας όργανο, μη διστάσετε να το πάρετε μαζί σας και να λάβετε μέρος μαζί με άλλους επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικούς στα music jams που θα πραγματοποιηθούν το βράδυ.

 

5. Βρείτε ποικιλία από προϊόντα και υπηρεσίες στον εκθεσιακό χώρο (100+ εκθέτες)

Προϊόντα:

Φυσικά, βιολογικά, οργανικά, υγιεινά προϊόντα, φαγητά, τσάγια, γνήσιο άβραστο μέλι, χαρουπόμελο, βότανα, αιθέρια έλαια,  Φυσικά και βιολογικά καλλυντικά. Πολύτιμους λίθους, χειροποίητα κοσμήματα, δημιουργίες και κατασκευές.

Υπηρεσίες: Μπορείτε να απολαύσετε μίνι θεραπείες σε ειδικές τιμές κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ. Επίσης να δοκιμάσετε εναλλακτικές θεραπείες ή να έχετε την εμπειρία μίας διορατικής πρόβλεψης για τη ζωή σας με ένα από τους Psychic medium.

 

6. Μοναδικές τάξεις για παιδιά: καποέιρα, παιδική γιόγκα και μαγειρική, ντράμμινγκ και διαλογισμό ενσυνειδητότητας. Ειδικός χώρος διαμορφωμένος για την απασχόληση των παιδιών.

Η είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών είναι δωρεάν!

 

7. Φαγητό από το MBS FOOD MARKET: Υγιεινά, σπιτικά νόστιμα φαγητά, σνακ και ποτά τα οποία περιλαμβάνουν χορτοφαγικές ή vegan επιλογές για όλη την οικογένεια.

 

8. Ο τελευταίος και καλύτερος λόγος: όλα τα πιο πάνω με μόνο 8 ευρώ την ημέρα!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ